İstanbul GÜDEF Yönetiminden GTSO’ya Ziyaret

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Bayram Demir,  Yönetim Kurulu Üyeleri Muammer Özkan, Hıdır Daştan, Hikmet Karakuş, Celal Demir, Celal Can, Mehmet Fatih Çoban ve Oğuzhan Demir’den oluşan heyet ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında GÜDEF olarak gerçekleştirdikleri 7. Olağan Genel kurul ve oluşan yeni yönetim yapısı ve yönetim kurulu üyeleri hakkında GTSO Başkanı İsmail Akçay’a bilgi veren ve yönetim kurulu üyelerini tanıştıran GÜDEF Başkanı Bayram Demir, GÜDEF’in çatısı altında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GÜDEF olarak Gümüşhane’nin hem tanıtımı hem de ekonomik açıdan gelişmesi için önemli faaliyetlerde bulunduklarını belirten Başkan Demir, “İlk olarak bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve nazik kabulünüz için sizlere ve tüm GTSO yönetimimize GÜDEF heyetimiz adına teşekkür ediyorum. Birlikte şehrimizin tanıtımı amacıyla çok güzel etkinlikler düzenledik ve çalışmalar yaptık. İnşallah bu güzel çalışmalarımız bu tür istişare ve ziyaretlerle daha üst seviyelere çıkacak ve çok güzel işler başaracağız. Bizler her zaman şehrimizin dinamikleri olan siz değerli kurumlarımızla hareket etmek istiyoruz. Siz değerli büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanacak, ve problemlerimizin çözümü için sizlerin görüşlerini her zaman öncelik alarak hareket edeceğiz. Amacımız geçmişe takılı kalmadan ileriye geleceğe odaklanarak çalışacağız. Burada sizlerin yanında olmaktan mutluyuz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  GÜDEF üyelerine bu nazik ziyaretleri için tek tek teşekkür eden GTSO Başkanı İsmail Akçay, “7. Olağan Genel kurulunuzun GÜDEF başta olmak üzere şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün bizlere gerçekleştirmiş olduğunuz bu nazik ve anlamlı ziyaret ile bir kez daha şehrimize, istişare kültürüne ve ortak çalışmaya ne kadar önem vermiş olduğunuzu bir kez daha göstermiş oldunuz. Yönetimdeki arkadaşlarımızın bir kısmı ile daha önceden tanışıyoruz. Birlikte şehrimiz adına önemli çalışmalar yürüttük. İnşallah hep birlikte istişare ve ortak akıl kültürü ile de bu çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Bu tür makam ve görevler kendi hayatınızdan ve işinizden fedakarlık gerektiren makamlardır. Hiçbir beklenti içinde olmadan hizmet etme makamıdır. Gönüllük esasıyla hizmet edilen görevlerdir. Bizlerde şehrimiz için hep bu doğrultuda hizmet etmeye çalıştık. Sizlere şehrimiz adına göstermiş olduğunuz ve göstereceğiniz fedakarlıklar için şimdiden teşekkür ediyorum. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimiz için yapılacak her türlü çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyor ve çalışmaktan da mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum. GÜDEF Başkanımız Bayram Demir başta olmak üzere sizlere bu nazik ziyaretiniz ve şehrimize vermiş olduğunuz değerli katkılar için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

GTSO Başkanı İsmail Akçay, ziyaret kapsamında GÜDEF heyetine GTSO tarafından hazırlanan ve 26 farklı sektör için önemli bir kaynak taşıyan fizibilite raporlarını da hediye etti.

Yapılan bu önemli çalışma için GTSO Başkanı İsmail Akçay’a teşekkür eden GÜDEF Başkanı Bayram Demir, yatırımcı için çok önemli bir kaynak niteliği taşıyacak olan bu değerli raporların, şehrimize yatırım yapmak isteyecek işadamlarımız için bulunmaz bir yön haritası olduğunu ve GÜDEF olarak bu çalışmaları daha fazla işadamı ve girişimci ile buluşturmak için gereken tüm desteği vereceklerini iletti.

KAYNAK: GTSO BASIN BİRİMİ – 08.06.2021