İŞTE KELKİT BELEDİYESİ’NİN YENİ LOGOSU

Gümüşhane’nin en büyük ilçesi Kelkit’te Kelkit Belediye Başkanlığı için Fera Ajans tarafından hazırlanan logo ve kurumsal kimlik büyük beğeni topladı.

26 Ekim 2017 Perşembe günü Gümüşhane Valisi Okay Memiş başkanlığında Belediye Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında logo ve kurumsal kimlik sunumunu Fera Ajans sahiplerinden Hüsnü Atik gerçekleştirdi.

Atik, Kelkit için belirledikleri “Bereket dolu memleket” sloganını tanıtarak başladığı sunumunda daha sonra logonun tanıtımını gerçekleştirdi.

Güneş, başak, Kelkit çayı, toprak ve zilli kilim motiflerinin işlendiği logoyu ve renklerini detaylı bir şekilde anlatan ve diğer kurumsal kimlik unsurlarını açıklayan Atik, Gümüşhane’nin ödüllü fotoğrafçısı ve Fera Ajans sahiplerinden Mustafa Zengin tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan imaj kataloğuyla ilgili görselleri de katılımcılarla paylaştı.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz; facebook hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “Salonda bulunan kamu yöneticilerinden, siyasi parti temsilcilerine, il genel meclisi üyelerinden belediye meclisi üyelerine herkesin büyük beğenisini toplayan logo ve kurumsal kimlik üzerinde uzlaşı sağlandı.”