KAYNAYAN DÜNYA KAZANI VE ERDOĞAN

HASAN PİR’İN KÖŞE YAZISI

Dünya kazanı kaynıyor…

Dünya kazan gibi kaynıyor…

Dünya kazanını yıllardır kaynatıp, dünyayı cehenneme çevirenlere dur diyen bir Türkiye, zalimlerin oyunlarını bozamaya devam ediyor.

Son yirmi yılda, Erdoğanlı Türkiye’de çok şey değişti. Yıllardır dini hassasiyetleri rencide edilen sessiz Anadolu insanı son yirmi yılda rahat bir nefes aldı. Kalkınma, gelişme adına yüz yıllara sığmayacak devasa işler yirmi yılda halledildi, Türkiye’nin çehresi değişti.

Sadece  Anadolu insanı değil, masum ve mazlum milletler de son yirmi yıl içinde Türkiye örnekliğinde yaşama sevinci buldular,  geleceğe umutla bakmaya başladılar. Yıllardır dünya zalim devletlerince sömürülen, ezilen ve uyutulan pek çok millet, Türkiye sayesinde uykusundan uyandı.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve ekibinden Allah razı olsun.

Türkiyemiz bugün manevi buhranlar geçiren dünya içinde adeta kış içinde baharı yaşıyor…

Türkiye doğru yolda yürüyor, Türkiye Sayın Erdoğan’la şaha kalkmış koşuyor.

Bu kutlu koşuyu dostlar da görüyor, düşmanlar da… Ama, bazen, akıllarıyla, vicdanları ile ve tarih gerçekliği ile değil, gözlerindeki gözlüklerin rengiyle âleme bakanlar bu güzellikleri göremiyorlar. Siyah camlı gözlükle etrafına bakanlar elbette olup biten her şeyi hep siyah ve karamsar göreceklerdir…

Yeni Türkiye’ye, Erdoğanlı Türkiye’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve yapılan çalışmalara kin, inat ve siyasi tarafgirlik gözlüğü ile bakanlar elbette tarihin akışını göremeyeceklerdir…

Ülkemizin şahlanışını, ben merkezli mikro menfaatlere, kine, hasede ve siyasi muarızlıklara heba etmemek gerekir.

Unutmamalıdır ki güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Ülkemizde güzel şeyler oluyor… “…Amasız, …fakatsız…”  güzel şeyler oluyor…

Marifete iltifat etmek ve marifet sahibine dua etmek insanî bir vicdan borcudur. Onun içindir ki, Sayın Erdoğan’a hem teşekkür edilmeli, hem de dua edilmeli.

Tüm dünya masumlarına uzattığı şefkat eli ile dünyaya insanlık öğreten 600 yıllık Osmanlı İmparatorluğu’nu 20 yılda dünyanın gündemine geri getiren Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan bu milletin gururudur.

Fotoğraf büyük… Büyük fotoğrafta virgüllere, noktalara takılmamak gerekir… Unutmamak gerekir ki, büyük işlerde küçük noktalarla uğraşanlar doğruyu göremezler ve çok çabuk kandırılırlar…

Maddi ve manevi buhranlar geçiren dünyada kararlılıkla ve istikametle yürüyen bir Türkiye için Sayın Erdoğan’a her zamankinden daha çok dua edilmeli, daha çok destek verilmeli…

İşte biz de Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı her zamankinden daha çok destekliyor ve ona her zamankinden daha çok dua ediyoruz.

Allah (c.c.), Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a uzun ömürler versin.

Güzel günler dileğiyle.