Kelkit Kaymakamı Algın ve Belediye Başkanı Yılmaz İş Adamı Hemşerimiz Aydın Doğan ile Görüştü

Türk iş dünyasının önemli ismi, Gümüşhanelilerin “Aydın Abisi”  Hemşerimiz Aydın Doğan’ın Kelkit ilçe yöneticileri ile görüşmesi ilçede heyecan uyandırdı.

Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve Kelkit Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten son derece memnun olan Kelkitli İş Adamı Hemşerimiz Aydın Doğan, Kurban Bayramı’ndan sonra baba ocağı Kelkit’i ziyaret edeceğini ve Kelkit’te sanayi dalında bir fabrika kurmayı planladığını ifade etti.

Ziyareti, sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, şunları ifade etti:

“İlçemizin medarıiftiharı, Emicemiz Doğan Holding YK Başkanı Sn. Aydın DOĞAN ile Kaymakamımız Sn. Kadir ALGIN ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Md. Çetin KAYA’nın katılımıyla ilçemize yapılacak olan özel sektör yatırımları konusunda kapsamlı ve önemli bir toplantı gerçekleştirdik.

Alınan kararların ilçemize ve siz değerli vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Hemşehrimiz Sn. Aydın DOĞAN’a misafirperverliği ve şimdiye kadar ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.”