KÖYDES Ödenekleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Köylüye Verdiği Değerin En Önemli Göstergesidir - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

22 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KÖYDES Ödenekleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Köylüye Verdiği Değerin En Önemli Göstergesidir

Giriş Tarihi: 07 Haziran 2024 - 21:42

Son Güncelleme: 07 Haziran 2024 - 22:31

İlk kez başladığı 2005 yılından bugüne kadar hiç ara verilmeden devam eden Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında  2024 yılı için Gümüşhane’ye gönderilen ödenek toplamı 75 milyon 80 bin 386 lira oldu.

TAHSİSAT KOMİSYONU TOPLANDI

Gümüşhane Valiliği internet sitesinde ve sosyal medya hesabında kısa olarak verilen bilgiye göre KÖYDES Gümüşhane İl Tahsisat Komisyonu Vali Alper Tanrısever başkanlığında 7.06.2024 Cuma günü toplandı.

Toplantıya İlçe Kaymakamları, Vali Yardımcısı Bahar Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Av.Eşref Balki ve diğer kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda Gümüşahane’nin tüm köyleri için  75 milyon 80 bin 386 TL’lik ödenekle yapılacak içme suyu, yol ve diğer altyapı çalışmaları görüşüldü.

Biz de konu ile ilgili olarak Valilik internet sitesi ve sosyal medya hesabında yer alan bu kısa bilgilerle haberimizi bitirmiş olalım.

HABERE YORUM

Habar başlığımızı tekrar ederek yoruma başlamak istiyorum. 

Cuhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın köylüye ve köye verdiği değerin en önemli göstergesi 2005 yılından beri hiç kesintiye uğramadan uygulanan KÖYDES projesidir.

Devletin uyguladığı çok sıkı tasarruf tedbirlerine bile dahil edilmeyen KÖYDES projesi ve ödenekleri ile köylerimizdeki alt yapı çalışmaları 2024 yılında kesintisiz devam edecektir.

Cumhurbaşkanımızın bu kadar önem vediği bir projenin Gümüşhane uygulamasında çok büyük başarı elde edilmelidir. Her köy bu ödenekten nasibini almalı, harcamalar ana konularda ve önemli projelerde yoğunlaştırılmaldır.

Tasarruf tedbirlerinin uygulandığı bir dönemde kısıtlama getirilmeden uygulanacak olan KÖYDES ödeneklerinin takibini devlet yetkilileri elbette yapacaktır ama bize göre asıl takip ve denetimi köylülerimiz yapacaktır. Ayrıca, basın olarak biz de bu yıl yapılacak olan KÖYDES çalışmalarını yakından takip edeceğiz.

Bu vesile ile köylerimize gösterdiği bu yakın ilgiden dolayı ben tekrar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.

Hasan Pir

image_print

HABERLER