Kral Trabzon’da

GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ HABERİ – 28.07.2022

Görkemli açılış Törenine Trabzon Valisi ve Trabzon Milletvekilleri ile Gümüşhane, Trabzon ve Bayburt Belediye Başkanları da katıldı.

Gümüşhane’nin uluslarası ünlü markası “Kral pestil köme”, dün Trabzon’da yeni konsept olarak tasarlanmış olan ve Trabzon – Rize Devlet Karayolu üzerinde bulunan “pestil, köme, kuruyemiş doğal dükkan ve cafe” işyerini görkemli bir törenle hizmete açtı.

Büyükbayraktar Gıda San ve Tic. LTD. ŞTİ.’nin Yalıncak Mahallesi, Yalıncak Rize Caddesi, Armoni sitesi No: 48 AC Ortahisar –Trabzon adresinde hizmete açılan yeni işyerinin açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Trabzon ve Gümüşhane’den siyasi il Başkanları, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hakan Özgün ve yönetim kurulu üyeleri, Gümüşhane ve Trabzon ilçe ve belde belediye başkanları, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Trabzon ve Gümüşhane’den iş dünyası temsilcileri ve STK başkan ve üyeleri, Büyükbayraktar Gıda Sanayi Firması Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Şirket Yönetim Kurulu üyeleri Gürbüz Büyükbayraktar, Kaya Büyükbayraktar, Mercan Nemutlu, Hatice Yetimoğlu, Yusuf Büyükbayraktar ve Şirket Danışmanı Prof.Dr. Oktay Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

Müdürlüğünü Gümüşhanelilerin yakından tanıdığı ve sevdiği Halil Koç’un yaptığı “Kral Pestil, Köme, Kuruyemiş, Doğal Dükkan kafe”de Gümüşhane’de Kral markası ile üretilen pestil ve köme ürünleri ile kuruyemiş satışlarının yanı sıra cafe hizmeti de verilecek

Gümüşhane’nin tarihsel damak lezzeti olan pestil ve kömeyi 1974 yılından beri işletme boyutunda üreterek Kral markası ile Türkiye ve dünya ile tanıştıran Büyükbayraktar kardeşler pestil ve köme ürün çeşidini 35’ e çıkarmış durumda.

Gümüşhane Olay Gazetesi olarak bu önemli hizmetleri için Büyükbayraktar kardeşleri tebrik ediyor, yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diliyoruz.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ – 28.07.2022