MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Gümüşhane’yi ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı il ziyaretleri kapsamında Gümüşhane’yi ziyaret etti.

3 Eylül 2024 Salı günü Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden  Genel Müdür Savaşçı, İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileriyle toplantı yaparak yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi. Gayretli çalışmalarından dolayı herkese teşekkür etti.

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” öğretmen eğitimlerini ziyaret eden Genel Müdür Ebubekir Sıddık Savaşçı, Milli Eğitim Bakanlığı  tarafından bu kapsamda öğretmenlerin ve tüm paydaşların erişimine açılmış olan dijital platform hakkında bilgi verdi.

Savaşçı, uyum eğitimi faaliyetlerinin sürdürüldüğü Dumlupınar İlkokulu, Şehit Murat Akçay Anaokulu ve Fevzipaşa İlkokulunu da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 

Okul ziyaretleri esnasında öğretmenlerle sohbetinde “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ekseninde konuşma yapan Genel Müdür  Savaşçı, uyum eğitimi kapsamında ilk kez okulla buluşan anasınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin faaliyetlerine de katıldı.

Genel Müdür Savaşçı’nın Gümüşhane ili ziyaret programı Rehberlik Araştırma Merkezi ziyareti ve “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”nde rehberlik süreçlerine ilişkin değerlendirmelerin gerçekleştiği sohbet ile sona erdi.

Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı – 03.09.2024