MİLLETVEKİLİ AKGÜL KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları sürdüren Akgül, cumartesi günü beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse ve partilerle birlikte Dölek, Ballıca, Erdemler, Kaletaş, Sögütağıl, Yayladere, Süngübayır, Ardıç, Demirören, Akhisar, Sarıçiçek, Tandırlık ve Akpınar köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Seçim çalışmalarına pazar günü de devam eden Akgül, İl genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar ve partililerle İkisu, Mescitli, Yağlıdere, Olucak, Aktutan, Yeşildere ile Yeşilyurt köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde köylülerin ve muhtarların taleplerini dinleyen Akgül, kentin ve köylerin; ulaştırmadan, baraj ve göletlere, sulama tesislerinden, ağaçlandırmaya, sağlıktan, eğitime, turizm alt yapılarına kadar her alanda yatırımlardan payını fazlasıyla aldığını ve almaya devam edeceğini söyledi.

AK Parti hükümetleri döneminde Gümüşhane’ye son 15 yılda 10,2 milyar liralık yatırım ve destek sağlandığını dile getiren Akgül, “Hayal dahi edilemeyen projeler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetleri tarafından hayata geçirildi. Bittiğinde dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en uzun tüneli olacak Yeni Zigana Tüneli’mizin inşaatı devam ediyor: Yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği; hemşehrilerimize hızlı, konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sağlayacak olan havalimanımızın ihalesi yapıldı. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın da teşrifleriyle 13 Haziran Çarşamba Günü temel atma töreni yapılacak.” dedi.

Gümüşhane’nin her dönem AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde desteklediğini ifade eden Akgül, “Hemşehrilerimiz 24 Haziran’da tercihini bir kez daha yıkım siyasetinden değil hizmet siyasetinden yana kullanacak ve Gümüşhane’miz rekor bir oranla partimize ve Cumhurbaşkanımıza destek olacaktır. Bizler de milletvekilleri ve AK Parti teşkilatları olarak rehavete kapılmadan gece gündüz demeden ülkemizin geleceğini için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

(Kaynak: AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı)