Milletvekili Av. Celalettin Köse’den Yoğun Bayram Programı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Haziran 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Milletvekili Av. Celalettin Köse’den Yoğun Bayram Programı

Giriş Tarihi: 20 Haziran 2024 - 21:11

Son Güncelleme: 20 Haziran 2024 - 21:11

Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programına katılıp teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Milletvekili Köse, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ile birlikte, Kelkit, Şiran, Torul, Kürtün ve Köse İlçelerini de ziyaret edip, teşkilat mensupları vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Yaptığı bayram ziyaretlerinde, muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Köse, Gümüşhane merkez ve ilçelerde planlanan yatırımları da anlattı.

Ak Parti Kelkit İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; Kelkit’te yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ve Satala Antik Kenti hakkında da açıklamalarda bulunan Milletvekili Köse şunları söyledi;

“Ünal Başkanımızla birlikte Kelkit’in organize sanayi bölgesinin adımını attık. İnşallah yakın takiplerimizin sonucunda büyük işletmelerin büyük tesislerin faaliyette bulunabileceği bir organize sanayi bölgesinin hazırlığı içindeyiz. Organize sanayi Kelkit’te niye önemli? Şu anda Karadeniz sahil şeridini düşünün, oradan Gümüşhane’ye gelin, hiç bir yerde boş yer yok. Hepsi dolu. Yatırımcı organize sanayi bölgesinde yer bulamıyor. Bulsa da ciddi arsa bedeli ödemek zorunda kalıyor. Kelkit teşvik kapsamında bir ilçemiz, altıncı bölge. Yatırımcı burada devletin verdiği teşvikten faydalanabilecek. Ünal abi Aydın Doğan’la görüştü. Bu hafta buraya gelecek. Başta değerli Aydın Doğan Bey olmak üzere inşallah başka yatırımcılarla görüşüp Kelkit’teki organize sanayi bölgesinin hayata geçirilmesiyle birlikte inşallah burayı bölgenin cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Sanayi ve ticaret acısından hedeflediğimiz projemiz bu. Satala Antik Kenti’ni iyi bir çalışmayla ‘Geleceğe Kültür Mirası’ listesine kaydettirdik. Bu Ne Demek? 4 yıl boyunca Satala Antik Kenti’nde yapılan tüm çalışmaların giderleri devlet tarafından karşılanacak. Sadece Kelkit deĝil bölge turizmi için de oldukça önemli olan Satala’nın böylelikle kaynak sorunu olmayacak” .

Kaynak: AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı – 20.06.2924

image_print

HABERLER