Milletvekili Musa Küçük'ün 15 Temmuz mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Milletvekili Musa Küçük’ün 15 Temmuz mesajı

Giriş Tarihi: 14 Temmuz 2024 - 22:24

Son Güncelleme: 14 Temmuz 2024 - 22:24

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Küçük’ün mesajı şöyledir:

“Türkiye’den yana olanlarla Türkiye’nin karşısında duranların mücadelesi bitmeyecektir.

Ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyen soylu bir iradeyi yenecek, yıkacak, geçecek, teslim alacak muhasım bir güce henüz dünya üzerinde tesadüf edilmemiş, bundan sonra da edilemeyecektir.

Aziz milletimiz işte böyle bir iradenin övüncüdür. 2016 yılının 15 Temmuz’unu 16 Temmuz’a bağlayan gecede yaşananlar bu övüncün beratı ve belgesidir.

Tarih boyunca nice ateş çemberleri yarılarak bugünlere ulaşılmıştır. Nice badirelere direnç gösterilerek bu cennet vatana leke düşürülmemiştir. Tam sekiz yıl evvel az kalsın Türkiye işgal edilecekti. Az kalsın, emek emek bugünlere gelen, şehidin, şühedanın göz nuru olan Türkiye Cumhuriyeti tarih sahnesinden silinip gidecekti.

Hamd olsun, milletimizin feraset ve fedakarlığı sayesinde teröristler hak ettikleri tepkiyi şiddet ve cesaretle görmüşlerdir.

Uzun zamandır özlemini çektiğimiz kardeşlik ve yardımlaşma duygusu 15 Temmuz gecesi ayağa kalkarak; zalimlerin kullandığı tankın, uçak ve helikopterlerin önünü perdelemiş ve son aşamada da imha etmiştir.

Siyasi düşüncesi, parti aidiyeti, fikri kaynağı ne olursa olsun herkesin ortak hassasiyeti, ortak gayesi Türkiye’nin varlığı ve bağımsızlığı üzerinde tam bir mutabakat sağlamak olmalıdır. Türkiye ve Türk milleti karşısında saf saf toplanıp sıralanan odaklarla can pahasına da olsa mücadeleden kaçmadık bundan sonrada kaçmayız.

Ganimet avcılığı yapmak için devreye girenlere, karmaşadan mal kaçırma hevesinde olanlara, sürekli gizli gündemlerine yatırım yapanlara sabır ve demokratik tavrımızla direnir, bunların da oyununu bozarız.

Üzerinde yaşadığımız topraklar tarih boyunca Türk’ün kanıyla mühürlenmiş ve sulanmıştır. Mensup olduğumuz millet asırlardan beri çok şükür bağımsızlığına ve onuruna tavizsiz düşkün olmuştur.

Vatan, bayrak ve mukaddesat ortak paydasında Türkiye’nin şeref ve haysiyetini cihana savunmak hepimizin milli görevi, ecdadımıza da olan manevi borcumuzdur.

Eğer birlik olmazsak, eğer Türk milleti şemsiyesi altında toplanmazsak, eğer siyasi ve ideolojik önyargıları geri plana itmez, dayanışma ruhunu ayakta tutamazsak son vatanımızda selamızı verecek imamı arasak bile bulamayız.

Bizim Türkiye’den başka ülkemiz, bu aziz vatandan başka gidecek yerimiz, yurdumuz yoktur.

Bizim birbirimize çok ihtiyacımız vardır.

Türk milleti ayrılık kabul etmeyen, varlığının bedelini kanla, fedakarlıkla ödemiş büyük bir kudrettir.

Gün büyük düşünme, istiklalimize sahip çıkma, küçük hesap yapanları, dağılmamızı gözleyenleri mağlup etme günüdür.

Türk milleti gazi bir millettir.

Türk devleti gazi bir devlettir.

Bu vesileyle İstikbaline ve istiklaline sahip çıkan aziz Türk milletine en iyi dileklerimi sunuyor.

15 Temmuz darbe ve işgal teşebbüsü esnasında vatanını ve milletini kahramanca müdafaa eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”

image_print

HABERLER