MİLLETVEKİLİ PEKTAŞ GTSO’DA GÜMÜŞHANE’NİN SORUNLARINI İSTİŞARE ETTİ

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek,  GTSO Başkanını İsmail Akçay ve oda yöneticileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’yu Gümüşhane İş dünyasının çatı kuruluşu olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden GTSO Başkanı  İsmail Akçay, iş dünyamızın taleplerini birinci ağızdan kendilerine iletme imkanı tanımalarından ve Gümüşhane iş dünyasına göstermiş oldukları yakın ilgi içinde ayrıca teşekkür etti.

GTSO Başkanı İsmail Akçay’a göstermiş olduğu nazik misafirperverlik için teşekkür eden Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ise, “Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız her zaman şehrimizin ve iş dünyamızın sorunlarına duyarlı kalarak bu sorunları dile getirmiş ve çözülmesi için bizlerle birlikte mücadele etmiştir. İsmail Akçay başkanımızın tecrübesinden ve bu şehre olan ilgi ve alakasından her zaman istifade ettik. Bizler de şehrimizle alakalı birçok konuda kendisi ve iş dünyamız ile yaptığımız bu tür ziyaretler ve toplantılar aracılığı ile istişare ediyor ve sorunların çözümü için çalışıyoruz. Herkesin bildiği gibi Covid 19 pandemisi dolaysıyla tüm dünya zor bir süreçten geçiyor. Bizlerde ülke olarak bu salgının yaşatmış olduğu zorlukları yaşıyoruz. Ancak diğer ülkelere baktığımızda, ülke olarak bizim bu salgını iyi bir şekilde yönettiğimizi düşünüyorum. Allah’ın izni ile aşılama süreciyle de birlikte bu salgından kurtularak, gündemimizi tekrar ekonomik gelişmelere ve yatırımlara yöneltebileceğiz. Ben bir kez daha İsmail Akçay başkanıma ve değerli oda temsilcilerine şehrimizin sorunlarına ve bu sorunların çözümü için vermiş oldukları mücadele için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: GTSO BASIN BİRİMİ – 13.01.2020