Milli Eğitim Müdürü Sünnetci Torul’dan da Söz Aldı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında Torul ilçesinde görev yapan okul müdürleri, ortaokul ve ortaöğretim öğretmenlerinin katılımlarıyla eğitim faaliyetlerini değerlendirme ve başarı hedefinin belirlenmesi amacıyla Öğretmen Buluşmaları toplantısı yapıldı.

Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Turan Tanış ve Oltan Balyemez, Torul İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Torul İlçesinde görev yapan ortaokul ve ortaöğretim okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Gelecek nesillerin sağlam bir temel üzerinde inşa edilmesi için tüm öğretmenlerimize büyük görevler düştüğünü söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Her insan duyguları, düşünceleriyle bir dünyadır. İyilikler namına bir kişiyi kazanmak demek dünyayı kazanmak demektir. Bizim millet olarak önemli bir özelliğimiz milli ve manevi değerler paydasında toplanmaktır. Bunu başardığımız için köklü bir medeniyet kurarak tarihte var olmuşuz. Bizler bunu başaran bir millet olarak ecdadımızdan devraldığımız sorumluluklarımız var. Bu sorumlulukları en iyi şekilde taşımak durumundayız. Bunu yapmak için de her günümüze yenilenerek, tazelenerek, yeni bir şevk ve heyecan ile başlamak ve çok çalışmak durumundayız. Bunu yapabileceğinizden endişemiz yoktur. Bizim eğitim alanında hem akademik hem de sosyo kültürel faaliyetlerde örnek olacak adımları atmamız için hiçbir engel yok. Bunu hep birlikte başarıyoruz ve başaracağız.” dedi

İl Mili Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gümüşhane Torul ilçesinde bulunan ortaokul ve ortaöğretimde görev yapan tüm öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim de tüm branşlarda ter dökerek Türkiye ortalamalarının üzerine çıkacakları sözünü alkışlarla aldı.

Soru ve cevap şeklinde gerçekleşen toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ – 29.09.2021