OFF-Road Festivali’nde Heyecan Dorukta

Gümüşhane’de Valilik ve Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle Gümüşhane Off-Road Kulübü (GÜMOFF) tarafından 29-30 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ve çok sayıda ilden misafirlerin ağırlanacağı Gümüşhane 2.Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali dün başladı.

İlki 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan ve Türkiye’de büyük ses getiren Gümüşhane Off-Road Festivalinin ikincisi 15 Temmuz Zafer Meydanındaki araç gösteri alanında başladı.

Bugüne kadar katıldıkları yarışmalardan kazandıkları 70 kupayla büyük bir başarıya imza atan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) tarafından organize edilen festivale 30’un üzerindeki ilden, 40’ın üzerinde kulüp, 90’ın üzerinde araç ve il dışından yaklaşık bin misafirin gelmesi bekleniyor.

Araç gösteri alanında kurulan stantları, devasa off-road araçlarını beraberindeki heyetle inceleyerek il dışından gelen kulüp sporcularıyla sohbet eden Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, GÜMOFF Başkanı Recep Şahin ve yöneticilerden son durum hakkında bilgiler aldı.

Macera tutkunlarının Gümüşhane’de hafta sonlarını şenlik havasında geçirmesi ve kusursuz bir etkinlik olması için gayret gösterdiklerini belirten Vali Tanrısever, tüm vatandaşları yarın Akçakale Mahallesinde özel olarak oluşturulan pist ve festival alanında “Adrenalini yükseltiyoruz” sloganıyla yapılacak olan ve nefes kesici anların yaşanacağı etkinliğe davet etti.