OPERASYONDAKİ ASKER VE POLİSLERİMİZE 60 ÖĞRENCİMİZDEN 60 MEKTUP

Gümüşhane merkez ilçe Dumlupınar ve Gazipaşa Ortaokulu’ndan 60 öğrenci, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı harekâtına destek olmak için bölgede görev yapan asker ve polis abilerine yazdıkları mektupları Afrin’e gönderilmek üzere düzenlenen törende İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan’a teslim ettiler.

7 Mart 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen törene Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kahraman Türk ordusunun hem Afrin’deki teröristleri bertaraf etmek hem de sınırında konuşlanan teröristleri temizlemek için başlatılan Afrin operasyonuna Gümüşhane’nin ilk günden beri verdiği desteğin sürdüğünü belirten Vali Okay Memiş: “Gümüşhane olarak bir ay önce bin 71 kilo pestil kömeyle başlattığımız destek kampanyamız 7 yaşındaki çocuğun kumbarasını getirip Mehmetçik Vakfı’na bağışlamasıyla, 70 yaşındaki emeklimizin maaşını bağışıyla sürüp gidiyor. 81 vilayette böyle bir birliktelik ve kararlılık var. Hem dualarımızla hem de bu desteklerle onların yanında olduğumuzu göstermeye gayret ediyoruz” dedi.

Millet olarak bu duyarlılığımız sürdüğü müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir gücün bizi yıkamayacağını ifade eden Vali Memiş: “Bugün de il merkezindeki okullarımızdaki öğrencilerimiz kendi duygu ve düşüncelerini içtenlikle yazdıkları şiirlerle, mektuplarla bizzat Jandarmamıza Afrin’e ulaştırılması için takdim ettiler. Millet olarak bu duyarlılığımız sürdüğü müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç bizi yıkamayacak, bölemeyecek. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.” diye konuştu.

Tören sonunda çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi )