ÖZGÜN MÜRACAATINI GÜMÜŞHANE’DE YAPTI

Gümüşhane’nin sevilen simalarından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri ve Bakan Danışmanı Yusuf Özgün, 24 Haziran 2018 seçimlerinde milletvekilliği adayı olmak için dilekçesini bugün Gümüşhane’de AK Parti yetkililerine sundu.

Özgün memuriyetten ayrılma dilekçesini dün ilgililere sunmuştu.

2004 – 2011 yılları arasında 7 yıl süreyle AK Parti Gümüşhane il başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Yusuf Özgün’ün bugün memleketi Gümüşhane’ye gelerek eşiyle birlikte AK Parti İl Başkanlığına adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Eşi ve aile çevresiyle 27 Nisan 2018 Cuma günü AK Parti Gümüşhane İl Binasına gelen Yusuf Özgün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı Mihdat Uçan’a dilekçesini teslim etti.

YUSUF ÖZGÜN’ÜN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI MÜRACAATINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA

Sayın Teşkilatımızın Değerli Başkanı,

Teşkilatımızın kıymetli mensupları,

Kıymetli basın mensupları,

Değerli Gümüşhane’li hemşerilerim,

Bugün burada 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Erken Seçim için partimizden aday adaylığı başvurusunda bulunmak için toplandık.

Üniversite yıllarımdan başlamak üzere Milli Gençlik vakfı, Fazilet Partisi’nde çeşitli görevler alarak sonrasında AK Parti’de uzun yıllar çalışmalar yaparak, davamıza hizmet ettim. Teşkilatların en küçük biriminde en büyük birimine kadar görevler aldım. 30 yıldır farklı görevlerle siyasetin içindeyim.

Doğma büyüme hep Gümüşhane’de oldum. Sadece son bir kaç yıldır Bakanlıktaki görevim nedeniyle Ankara’da ikamet ettim fakat bir ayağım hep Gümüşhane’de oldu, halkımızla hep iç içe oldum. Bulunduğum her makamda her noktada halka hizmet Hak’ka hizmettir anlayışıyla gayret ettim. Hemşerilerimizle Gümüşhane’nin yerli ve milli adayı olarak davamıza, milletimize hizmet etmek için buradayız.

Hem partimize, teşkilatımıza, ülkemize ve Gümüşhane’mize hizmet etmenin, vatanına hizmet eden biri olmak için hep çaba ve gayrette oldum. Babalarımızın annelerimizin bizim için ettiği vatana millete hayırlı evlat olursun duasını, hayatım boyunca kendime şiar edindim.

Bundan 16 yıl önce 14 Ağustos 2001’de AK Parti, toplumun adalet ve kalkınmaya, temiz siyaset ve dürüst yönetime duyduğu özlemin iyice arttığı bir zamanda umutların tükenmediğini göstermek adına ışıklarını yakmıştı. ‘Aydınlığa açık, karanlığa kapalı ve sürekli aydınlık’ şiarıyla geçirilen bu 16 senede milletimiz AK Parti’yi kendisinin bir yansıması olarak görmüş ve AK Parti milletin partisi olmuştur. Bir aşkla bir sevdayla yola çıkılan AK Parti her zaman bir dava, bir erdem partisi olmuştur. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı gayesiyle çıkılan bu yolda artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. AK Parti bu 16 yılda ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma bütün alanlarda yaptığı reformlarla Türkiye’nin son 16 yılına damga vurmuştur. Bu başarı hikayesiyle AK Parti tüm dünyanın yakından tanıdığı ve takdir ettiği bir parti olmuştur. Dünyadaki tüm mazlum coğrafyaların yanında olan AK Parti aynı zamanda umudun da partisidir. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 1999 yılında Pınarhisar Cezaevi’ne giderken söylediği ‘Bu şarkı burada bitmez’ sözü ile başlayan yolculuğumuz milletimizin desteği ve teşkilatlarımızın da yoğun gayretiyle nice badireler atlatsa da devam etmiştir.

Gümüşhane halkı beni iyi tanır, ben de Gümüşhane halkını iyi tanırım. Hemşerilerimizin teveccühü, parti genel merkezimizin takdiriyle bu yola baş koyduk. Şimdi bu hizmetlerimizi farklı bir noktaya taşıyarak ülkemize, milletimize ve Gümüşhane’mize milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.Ben inanıyorum ki bu kutlu hareket 24 Haziran’da bir kez daha sandıktan galip çıkarak yoluna emin adımlarla devam edecektir. Şahsım da bu kutlu yürüyüşün içerisinde hizmet edebilmek adına 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için başvuruda bulunuyorum.

Gümüşhane’mize, ülkemize ve tüm insanlığa hizmet etmek için bu başvuruyu gerçekleştiriyorum. İnşallah Gümüşhane’miz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlı bir sonuç olur. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.