Prof.Dr. Kemalettin Aydın Başkanlığı devraldı

24 Mart 2021 Çarşamba günü Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan AK Parti 7. Olağan Büyük kongresinde Siyasi Erdem ve Etik Kurul Başkanlığına seçilen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve 23,24 ve 25. dönem Gümüşhane Milletvekili hemşerimiz Prof.Dr. Kemalettin Aydın, Siyasi Erdem ve Etik Kurul Başkanı Mehmet Ali Şahin’den görevi devraldı.

Prof.Dr. Kemalettin Aydın devir teslim töreni ardından yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile 7.Olağan kongremizde seçilmiş olduğum Siyasi Erdem ve Etik Kurul başkanlığını saygıdeğer büyüğümüz, bakanımız sayın Mehmet Ali Şahin Bey’den devraldık. Allah utandırmasın, takdirde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti 7. Olağan Büyük kongresinde Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeliklerine Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve 23,24 ve 25. dönem Gümüşhane Milletvekili hemşerimiz Prof.Dr. Kemalettin Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gümüşhaneli hemşerimiz Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar’ın eşi AK Parti İstanbul Milletvekili Serap Yahşi Yaşar, Şükrü Ayalan, Hüseyin Özbakır ve Cengiz Aydoğdu seçilmişti.