Rektör Kemalettin Aydın, Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin 7 Bin Öğrencisi İle Filistin  İçin Yürüdü

Türkiye’nin sevilen bilim adamı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Gümüşhaneli Hemşerimiz Prof Dr. Kemalettin Aydın, bir ilke daha imza atarak 7 bin öğrencisi ile birlikte Filistin’e destek yürüyüşü düzenledi.

SBÜ Gülhane külliyesinde; yedi bin gencin yaptığı “Filistin’e Destek yürüyüşü” ne Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da katıldı.

Yedi bin genç ile birlikte Filistin’in sesini dünyaya haykıran Rektör Prof.Dr. Kemalettin Aydın; İsrail zulmüne karşı gerçekleştirilen protestonun önemli olduğunu vurgularken, “Dün, bugün, yarın ve de sonsuza dek özgür Filistin” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin uluslararası spor festivali olan Sporfest 2024’ün açılış töreni öncesinde gerçekleştirilen Filistin’e destek yürüyüşünde konuşan Rektör Aydın; işgalci İsrail’in bebeklerin üstüne bomba yağdırdığı bir dönemde 7 bin kişinin yaptığı bu yürüyüşün çok değerli olduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da yaptığı konuşmada Türkiye’nin Filistin’e en fazla destek veren ülke olduğunu belirtti.