SAĞLIK BAKANI GÜMÜŞHANE’YE ANJİYO ÜNİTESİ KURULMASI SÖZÜNÜ VERDİ

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere 22 Nisan 2018 Pazar günü Gümüşhane’ye gelen Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalaettin Köse de hazır bulundu.

Vali Okay Memiş’in brifinginin ardından Sağlık Bakanı Demircan yaptığı konuşmada Gümüşhane ile ilgili olarak şunları söyledi:

YENİ HASTANE’NİN DURUMU

“Coğrafi olarak zor bir bölge olan Gümüşhane’de yeni bir hastane yaptık. Bununla ilgili medyada çıkan haberler var. Hastanede teknik bir sorun var mı yok mu, bu teknik konudur. Son şekli verildikten sonra hastanemizle ilgili gerekli adımları atacağız. Türkiye büyük bir ülkedir, bu tür sorunların üstesinden gelecek teknik donanıma, imkana sahiptir.”

GÜMÜŞHANE’YE ANJİYO ÜNİTESİ KURULACAK

“Gümüşhane’de bir anjiyo ünitesi kurulmasıyla ilgili bir çalışma yapılıyor. Valimiz işi takip ediyor. Ben bu konuda kendilerine söylemiştim. Ankara’ya gidişte bunun etüdünü tamamlayalım. Burası bir il merkezidir. Böyle bir ünitenin olması gerekir. Ulaşımı zor olan yerler dikkate alınarak inşallah anjiyo ünitemizi buraya açacağız. Sağlık Bakanından da bu sözü aldınız”

BAKAN DEMİRCAN’IN DİĞER ZİYARETLERİ:

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan Gümüşhane Valiliği ziyaretinden sonra  AK Parti İl Başkanlığını ve Gümüşhane Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Demircan daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde ve yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi binasında incelemeler yapıp ardından Sema Doğan Parkında bir süre dinlendi ve Bayburt’a hareket ederek Gümüşhane’den ayrıldı.