ŞİDEF’İN “DÜNYA GÜMÜŞHANELİLER GÜNÜ” TEKLİFİNİ DESTEKLİYORUZ

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Başkanı Serkan Kaya tarafından “Dünya Gümüşhaneliler Günü” oluşturulması  teklif edildi.

Başkan Serkan  Kaya; Şiran Dernekler Federasyonu’nun internet sayfasında yaptığı açıklama şunları söyledi:

“Gümüşhaneliler dünyanın neresine giderse gitsin bulunduğu topluma  katma değer katmış, başarılı olmuştur. Bunu ülkemizde en iyi şekilde görüyoruz. Gümüşhaneli bürokrat, siyasi, iş insanı, çalışan, sporcu her kim aklımıza geliyorsa yaptığı işin en iyisini yapmıştır. Türkiye’nin çimentosu hükmündeki Gümüşhaneli hemşerilerimizin tüm dünyada 1 günde olsa hatırlanıp onure edilmesi gerekir. Bu anlamda yazım olarak plakamız 29’u çağrıştıran 2.9.2018 tarihi ilki olmak üzere her yılın 2 Eylül tarihlerinin Dünya Gümüşhaneliler Günü olarak kutlamanın güzel ve anlamlı olacağını düşünüyorum. Buna tüm Gümüşhaneli STK ve kamuoyunun destek vermesini istiyoruz. 1 Eylülü 2 Eylüle bağlayan gece saat 00.29’da sosyal medya Twitter’da yapacağımız tag çalışmasına dünyadaki tüm Gümüşhaneliler’in destek vermesini bekliyoruz. İleryen senelerde Gümüşhane’de dünyanın dört bir tarafından hemşerileimizin katılımıyla güzel bir etkinlik yapılabilir.  Şimdiden tüm hemşerilerimizin 2 Eylül Dünya Gümüşhaneliler Günü kutlu olsun”

HABERE YORUM

ŞİDEF Başkanı Sayın Serkan Kaya’nın teklifini destekliyoruz. Gümüşhane için çok önemli ve heyecan dolu bir teklif.

Konu ile ilgili olarak öncelikle Gümüşhane Belediyesi öncülüğünde tüm belediye başkanlarının ve ilgili STK başkanlarının katılımı ile bir ön toplantı yapılarak konu değerlendirilip, bir kurumsal zemin hazırlığı yapılmalıdır.

Gümüşhanedenhaber.com haber sitesi olarak Sayın Serkan Kaya’nın yaptığı bu teklifi destekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun.

HABER KAYNAĞI İÇİN TIKLAYINIZ:

http://sidef29.org/2018/08/30/serkan-kaya-2-eylul-dunya-gumushaneliler-gunu-olsun/