Teknofest Adana'da Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi'nden Büyük Başarı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

11 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Teknofest Adana’da Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi’nden Büyük Başarı

Giriş Tarihi: 11 Ekim 2024 - 22:24

Son Güncelleme: 11 Ekim 2024 - 22:38

2-6 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilen #TEKNOFESTADANA kapsamında düzenlenen “Pardus Hata Yakalama Ve Öneri Yarışması”nda Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi önemli bir başarıya imza attı.

Bilişim Öğretmeni Yurtcan Aydınşakir’in  danışmanlığını yaptığı projeyle Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi Öğrencisi Barış Can Kılıç Türkiye ikincisi oldu.

Gümüşhane İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, bilişim öğretmeni Yurtcan Aydınşakir’e başarı belgesi ve Türkiye İkincisi öğrenci Barış Can Kılıç’a da teşekkür hediyesi takdim etti.

Milli Eğitim Müdürü Doğan, yaptığı değerlendirmede; “Gençlerimizin bu tür önemli başarılar elde etmesi, bizleri gururlandırıyor. Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlar ve öğretmenlerimizin rehberliği ile öğrencilerimizin daha da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, öğrencimizin daha nice zaferlere imza atmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Doğan’ın teşekkür takdim töreninde Şiran Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün ve Milli Eğitim Müdürlüğü Poroje İl Koordinatörü Yasin Demir de hazır bulundu.

HABERE YORUM

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü için iftihar vesilesi bir başarı.

Dünya markası bir Teknofest etkinliğinde Türkiye ikincisi olan Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi öğrencisi  Barış Can Kılıç’ı, öğretmeni  Yurtcan Aydınşakir’i tebrik ediyorum. Bu vesile ile Proje İl Koordinatörü Yasin Demir’i, Şiran ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hafız Orhan Aygün’ü ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener Doğan’ı da tebrik ediyorum.

Bu konuda Sayın İl Milli Eğitm Müdürümüz Şenol Bey’e teklifim şudur: Danışman Öğretmen Yurtcan Aydınşakir öğretmenimiz ile birlikte Türkiye ikincisi öğrencimiz Barış Can Kılıç, il genelindeki liselerde birer gün hem kendilerini tanıtıp hem de projeleri hakkında öğrencilere bilgi aktarırlarsa teşvik edici olur. Barış Can Kılıç kardeşimiz diğer arkadaşlarına rol model olmuş olur.

Tekrar hayırlı olsun diyor, tebrik ediyorum.

Hasan Pir

image_print

HABERLER