TOBB Nefes Kredisinin Maksimum Limiti Gümüşhane’de 100 Bin TL Oldu

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  bu yılda KOBİ’lere can suyu olacak  Aylık 0.99, yıllık ise yüzde 11.88 faiz oranı  ve 18 ay vade imkanıyla   geri ödenecek olan  TOBB Nefes Kredisinin maksimum limitinin  şehrimizde 100 Bin Türk Lirası olduğunu belirtti.

TOBB Nefes Kredisinin içeriği ile ilgili gerekli açıklamayı 2 Nisan 2018 tarihinde Gümüşhane kamuoyu ile paylaştıklarını  hatırlatan Başkan Akçay,  krediden faydalanmak isteyen üyelerimiz için  şehrimizde TOBB Nefes Kredisinin maksimum limitinin 100 bin TL olarak belirlediklerini söyledi.

Daha fazla GTSO üyesinin TOBB Nefes kredisinden faydalanması amacıyla 100 bin tl lik bir  üst limitin belirlendiğini ifade eden Başkan Akçay “Geçen yıl üyelerimize sunulan TOBB Nefes Kredisinde şehrimizde ki  maksimum limit 50 bin Türk lirası geri ödeme  vadesi ise 12 aydı. Bu yıl üyelerimizin talepleri doğrultusunda kredi üst limitini 100 bin tl ye geri ödeme vadesini ise 18 aya çıkardık. Bununla da yetinmeyerek  üyemize bir kolaylık daha sağladık.  Üyemiz aldığı kredinin ana  para ödemesine 6 ay sonra başlayacak  ve takip eden 12 ay içerisinde  eşit taksitli olmak üzere geri ödeyebilecek. Üyelerimizin ve bizlerin taleplerine kayıtsız kalmayan, Başbakanımız Sayın  Binali Yıldırıma, Gümrük ve Ticaret Bakanımız  Sayın Bülent Tüfenkci’ye  TOBB Nefes kredisinin düzenlenerek tekrar bizlere sunulmasında   büyük emeği olan  TOBB Başkanımız  Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na  emeklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.’ açıklamasında bulundu.

(Kaynak: GTSO Basın Birimi – 03.04.2018)