Torul’da Milli İrade Nöbetleri Akıntürk Konseri ile sona erdi

Torul Kaymakamlığı ve Torul Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ve 15 Temmuz 2016 tarihinden beri devam eden “Demokrasi nöbetleri ve etkinlikleri”, 10 Ağustos 2016 Çarşamba gecesi, Torul ilçe pazar meydanında gerçekleşen program ile son buldu.

Torul Kaymakamlığı ve Torul Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ve 15 Temmuz 2016 tarihinden beri devam eden “Demokrasi nöbetleri ve etkinlikleri”, 10 Ağustos 2016 Çarşamba gecesi, Torul ilçe pazar meydanında gerçekleşen program ile son buldu.

Programa ilçe kaymakamı Hakan Kafkas, Belediye başkanı Mimar Nidai Köroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Talip Kahraman, İlçe Emniyet Amiri Celal Yurdakul, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, İstiklal marşı ve Saygı duruşu ile başlarken Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile devam etti. Belediye başkanı Mimar Nidai Köroğlu ve ilçe Kaymakamı Hakan Kafkas selamlama konuşmalarını gerçekleştirirken ilçe de ‘Gölge Ozan’ olarak da bilinen öğretmen Necmi Bayram’ın okuduğu şiir geceye renk kattı.

Programın son bölümünde sahne alan Gümüşhaneli sanatçı hemşehrimiz Akın Akıntürk milli marşlar, kahramanlık türküleri ile katılımcılara doyumsuz anlar yaşattı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Akıntürk birbirinden güzel milli duygulara hitap eden eserlerini Torullular için seslendirdi.

(Haber ve Fotoğraflar: Hasan Yılmaz)