Ünlüpınar’da  43 Hafız İçin İcazet Töreni Yapıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

22 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Ünlüpınar’da  43 Hafız İçin İcazet Töreni Yapıldı

Giriş Tarihi: 21 Temmuz 2024 - 23:03

Son Güncelleme: 21 Temmuz 2024 - 23:04

Gümüşhane’nin Kelkit İlçe Müftülüğü’ne bağlı Ünlüpınar Beldesi Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 43 hafız için bugün icazet töreni düzenlendi.

Yunus Emre Camii’nde düzenlenen törene Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, 22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan, Reisul Kurra Talip Akbal, Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin Gün, İlçe müftüleri, ilçe protokolü, Gümüşhaneli din alimlerinden Mehmet Devran Hoca, hafızların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Misafir kurralar Hafız Semih Işık, Fatih Akpınar ve Muhammet Mansur Sağır’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ve açılış konuşmaların ardından kursiyerlerin hatim tertibi ve dua yapıldı. Kursiyerlere belge ve hediye takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

43 Hafızımızın adları şöyledir:

image_print

HABERLER