Vali Memiş, Şiranlı Demokrasi Şehitlerini Şiran’da Andı

Vali Okay Memiş; İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde ilk direnenler arasında bulunan iki Şiranlı hemşehrimizin de şehit olduğunu belirterek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde yuvalanan FETÖ/PDY mensubu hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından tüm yurtta başlayan Demokrasi Nöbeti Şiran’da da devam ediyor.

Şiran’daki ‘Demokrasi Nöbeti’ etkinliğinin 13. Gününde, 27 Temmuz 2016 Çarşamba günü  ilçe meydanında düzenlenen programa, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve binlerce Şiranlı katıldı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, darbe girişiminin hemen sonrasında geldiği Şiran’da bütün yöneticilerle birlikte vatandaşlarımızı tek vücut olarak gördüğünü ifade eden Vali Okay Memiş; İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde ilk direnenler arasında bulunan iki Şiranlı hemşehrimizin de şehit olduğunu belirterek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.

Daha önce iki yıl süreyle, Şiranlı hemşehrimiz, Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık’ın Başdanışmanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Vali Memiş: “Sayın Bakanımın sizlere hassaten selamları, muhabbetleri ve ilk saatten itibaren göstermiş olduğunuz tavırdan dolayı şükranları ve minnetleri var. Kendileri de zaten bu darbe girişimine ilk saatten itibaren, kabinede sorumlu bir bakan olarak en net tavrı gösteren bakandır. Bunu da özellikle vurgulamak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Etkinlik daha sonra, Akın Akıntürk konseriyle devam etti.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)