VALİ OKAY MEMİŞ’TEN YAĞMURDERE KÖYLERİNDE İNCELEME

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 01 Haziran 2017 Perşembe günü beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ile birlikte İl Özel İdaresi tarafından bu yıl ikinci kat asfalt çalışmalarının yapılacağı Yağmurdere vadisi köylerinin yollarında incelemelerde bulunarak, Camiboğazı ve Taşköprü yaylalarında esnaf ve yaylacılarımızla bir araya geldi.

İncelemeleri kapsamında ilk olarak İl Özel İdaresi’nin Kale Asfalt Şantiyesi’ne giden Vali Okay Memiş, burada şantiyenin işleyişi ve kapasitesi hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’dan bilgi alarak, şantiye çalışanlarıyla sohbet etti, şantiyenin büz üretim tesisinde incelemede bulundu.

Daha sonra, bu yıl ikinci kat asfalt çalışmalarının yapılacağı Yağmurdere vadisinde yer alan Yayladere, Yağmurdere, Akocak, Bandırlak, İkiz, Beşoba ve Esenler başta olmak üzere bütün köylerin yollarını inceleyen Vali Memiş; yol üzerinde karşılaştığı vatandaşlarımızla da bir süre sohbet ettikten sonra Camiboğazı ve Taşköprü yaylalarını ziyaret etti.

Yaylalardaki esnafları ziyaret eden Vali Okay Memiş; Taşköprü Yaylası’nda iftarını birlikte yaptığı yaylacılarla çay eşliğinde bir süre sohbet etti. Taşköprü Yaylası ile Santa Harabeleri arasındaki 11 km’lik yolun beton yol yapılması için kısa süre içerisinde ihaleye çıkacaklarını ifade eden Vali Memiş; “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bey de yolun Trabzon tarafında kalan bölümünü yapacak. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey de bu konuyu yakından takip ediyor. Artık buraya ulaşım daha rahat bir şekilde yapılacak. Camiboğazı’ndan İmera ve Karaca Mağarası’na kadar olan bölümü de Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte Yeşil Yol kapsamında beton yol yapacağız.” diye konuştu.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)