Vali Tanrısever, Karaca Mağarası-Limni Gölü Bağlantı Yolu Çalışmalarını İnceledi

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ilin iki önemli turizm noktası olan Karaca Mağarası ile Limni Gölü Tabiat Parkı arasında ulaşımı kısaltacak olan bağlantı yolu çalışmalarını inceledi.

14 kilometrelik bağlantı yolu genişletilerek standartları yükseltilecek.

İl Özel İdaresi personel ve iş makineleriyle gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek görevli personele kolaylıklar dileyen Vali Tanrısever, çalışmaların kısa sürede bitirileceğini belirterek, “Burası turizm yollarımız arasında çok önemli bir aks olmasına karşın bu yol bizim tıkanmış kalp damarlarımdan birisi. Burayı en kısa zamanda yapmamız lazım. 15 Temmuz’a kadar altyapı iyileştirme ve genişletme çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.

HABERE YORUM

Gümüşhane Valisi Sayın Alper Tanrısever’in el attığı, bizzat ilgilendiği ve emir verdiği her işin kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum. Bu bağlamda Karaca mağarası – Limni Gölü arası yolun da kısa sürede tamamlanacağına inanıyor ve Sayın Valimizi tebrik ediyorum.

Günümüzde gelinen nokta bu… Yani Sayın Valimiz bizzat emir verirse o iş güzel yürüyor. Ama, Sayın Vali’nin her noktaya koşacak, takip edecek  imkanı olamaz. Çünkü ili yönetiyor, bir sürü işi var.

Bürokrasinin Vali Bey’in emri olmadan da yürümesi gerekir. Ama, şehrin, sektörlerin, köylerin sorunlarını günübirlik yazan yerel basınımızı, yerel internet haber sitelerimizi  maalesef Vali Bey’in haricinde takip edip durumdan vazife çıkaran kimse yok. Bu da hem üzücü, hem de vatandaşın moralini bozuyor.

Temmuz ayının başındayız… Hâlâ köy yollarımızda çukurlaşma olan ve tehlike saçan asfalt bozulmalarına müdahale edilmedi. Bu konuda haber ve köşe yazıları yazdık… Ama maalesef bir gelişme yok…

Hasan Pir