Vali Tanrısever Veda Mesajı Yayımladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever Veda Mesajı Yayımladı

Giriş Tarihi: 23 Eylül 2024 - 17:48

Son Güncelleme: 23 Eylül 2024 - 17:49

19.09.2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, bugün Gümüşhanelilere bir veda mesajı yayımladı.

Vali Alper Tanrısever’in veda mesajı şöyledir:

“Değerli Gümüşhaneliler;

“Vali-Mülkiye başmüfettişliği görevine atanmam nedeniyle 17 Ağustos 2023 tarihinden bugüne yürüttüğüm Gümüşhane Valiliğinden ayrılıyorum. Gümüşhane Valisi olarak, görev yaptığım süre içerisinde, Gümüşhane’ye ve değerli Gümüşhanelilere hizmet etmek benim için büyük mutluluk ve onur olmuştur.

Gümüşhane, medeniyetlere ev sahipliği yapmış kadim bir kenttir. Bu kadim kentin kendine özgü bir ruhunun, bir kültürünün olduğunu Valilik yaptığım süre içerisinde bizzat hissettim ve yaşadım. Bu şehirde görev yapmaktan büyük onur duydum. Gümüşhane’yi hep güzel anılarla hatırlayacağım. 

Gümüşhane Valiliği görevim süresince hak, hukuk ve adaletten taviz vermeden, devletin imkânlarını hiç kimsenin şahsi çıkarları için kullandırmamaya gayret ettim. Bundan sonraki yaşamımda da aynı hassasiyeti koruyacağım.

Başta aziz şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, hizmet noktasında benimle birlikte görev yapan tüm kamu çalışanlarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına şükranlarımı sunuyor, siz değerli hemşehrilerimin görev sürem içerisinde şahsıma göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla.”

Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 23.09.2024

image_print

HABERLER