Vali Taşbilek’ten Başkan Erdoğdu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yeniden İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Mehmet Emin Erdoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette ikinci dönemde yeniden oy birliğiyle başkan seçilen Başkan Erdoğdu’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Taşbilek, “Başkan Mehmet Emin Erdoğdu’nun şahsında İl Genel Meclisimizin diğer üyelerine de sevgi ve muhabbetlerimizi iletmek için geldik. Tebrik ediyoruz değerli başkanımızı. İki senedir diğer İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla beraber çok güzel, uyumlu bir şekilde, işbirliği içinde, istişare ederek ilimizin kalkınmasına, köylerimizin gelişmesine yönelik çok güzel çalışmalarımız oldu. Bundan sonraki dönemde de bu hizmetleri beraber yürüteceğiz. Ben bu vesileyle tekrar hem kendisine hem İl Genel Meclisimize hem de ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu da Vali Kamuran Taşbilek’e İl Genel Meclisi adına teşekkür ederek, “Bu nazik ziyaretiniz bize ziyadesiyle onur verdi. Sizin gibi bir mülki amirle çalışıyor olmak bizlere ayrıca bir haz ve lezzet veriyor. Hem Özel İdaremiz hem de sizden Allah razı olsun. Çok tatlı ve uyumlu bir ekip olarak halkımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE İL GENEL MECLİSİ BASIN BİRİMİ – 02.04.2021