Yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi de Yoğun Yağıştan Nasibini Aldı

Bugün Gümüşhane merkez ilçede yaşanan yoğun yağış sonrası kent genelinde birçok sokak ve cadde adeta göle döndü.

Yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde de kısmi su baskınları yaşandı. Hastanede su baskını gerçekleşen yerlere anında müdahale edilerek su tahliye çalışmalarına başlandı.

Hastanede incelemelerde bulunan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek  tedavi gören hastalara ve çalışanlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlgili kurumlara talimat veren Vali Kamuran Taşbilek, “ilimizde yaşanan sağanak yağış nedeniyle hastanemizin bodrum katındaki çalışma alanlarında meydana gelen su baskını olayına arkadaşlarımızla ivedilikle müdahale edildi. En büyük önceliğimiz hasta ve çalışan güvenliğimiz, tüm tedbirleri aldık. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Su tahliye borularında yoğun yağış nedeniyle oluşan sıkıntılardan kaynaklı bir durum söz konusu. Süreci takip ederek en kısa sürede olumsuzlukları gidereceğiz. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Vali Kamuran Taşbilek, şiddetli sağanak yağış nedeniyle su çukuruna düşen ve çevredekiler tarafından kurtulan öğrenciyi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ – 13.06.2022