Yol ve Kaldırım Çalışmalarına Hız Verildi

Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde üstyapı çalışmalarına hız verdi. Özellikle yol ve kaldırım düzenleme işlemleri aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Son dönemde yaşanan sel felaketinin ardından, kent merkezinde meydana gelen hasarları gidermek amacıyla gece gündüz çalışan Belediye ekipleri, birçok bölgede yapılan asfaltlama çalışmalarının yanı sıra; şehir genelinde kapsamlı yol düzenleme ve kaldırım döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda, Karaer Mahallesi’nde Hürriyet Sokak, Camii Sokak ve Kemaliye Camii önünde araç parkını engellemek ve yaya geçişlerini kolaylaştırmak için kaldırım genişletme çalışmalarına başlandı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Gümüşhane Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereği doğrultusunda il genelinde tüm yol ve kaldırımlarda temizlik, bakım, onarım, asfalt serimi ve çevre düzenleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Başer şunları söyledi:

“Şehrimizin dört bir yanında devam eden bu önemli çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Karaer Mahallesinde, Hürriyet Sokak, Camii Sokak ve Zafer Caddesi üzerindeki Kemaliye Camii önünde araç parkını engellemek ve yaya geçişlerini daha konforlu hale getirmek amacıyla kaldırım genişletme çalışmalarına başladık. Amacımız, bu çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır. Ekiplerimiz, vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak için il genelinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam etmektedir. Gümüşhane Belediyesi olarak, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için aralıksız bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimizi güzelleştirmek ve yaşam kalitesini artırmak adına üstyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Her zaman halkımızın yanında olmaktan ve ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretmekten gurur duyuyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Vatandaşlar, şehirdeki üstyapı çalışmalarının hızla ilerlemesinden ve yaşam kalitesinin artmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü – 11.09.2024