YUSUF SADIK, MİLLETVEKİLİ H.OSMAN AKGÜL İLE GÜMÜŞHANESPOR’U KONUŞTU

(Haber Yorum: YUSUF SADIK)

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül meclis çalışmaları dışındaki zamanını baba ocağında geçirmeyi adeta tutku haline getirdi.. Nitekim, geçtiğimiz hafta 25.03.2018 günü oynanan Gümüşhanespor – Pendikspor karşılaşmasını da izleme isteği  sebeplerden birisi olsa da, asıl amacın kent sakinlerini kucaklayan bir ziyaret olduğunu söylemek daha doğru olur kanısındayım. Maçın berabere bitmesi sevindirici olmamakla birlikte (1)   puanı da yadsımamak gerekir diyerek biz asıl konumuza dönelim…

Maç öncesi hemşerimiz iş adamı ve Gümüşhanespor Yönetim Kurulu üyesi  Fazlı Ceylan’ın  Bağlarbaşı’ndaki iş yeri tesislerinde  sporseverler ve hemşerileriyle sabah kahvaltısında buluşan Vekilimiz Sayın Akgül, gündeme ilişkin konuları ileriki bir tarihte değerlendirmek üzere  daha çok, Gümüşhanespor’un geleceği ile ilgili düşüncelerinden söz etti…

Milletvekilimiz Sayın Akgül, özetle:, “Gümüşhanespor’da  artık bahar havası esmektedir. Sık değişen teknik direktör sorununu futboldaki hocalık otoritesi ile tanınmış olan hemşerimiz Ziya Doğan’ı aramıza katmakla temelden çözmüş bulunmaktayız.  Öyle eminim ki, alınan bu tedbir takımımıza önemli bir motivasyon sağlayacak ve bu olumlu psikolojik enerji de sahaya yansıyacaktır.  Taraftarlarımız müsterih olsunlar. Gelecek 6 ve 7 haftalarda alacağımız sonuçların sevindirici olacağını düşünüyorum.  Bu olumlu sonuçlarla birlikte “Ziya Hoca baştan niye geldi-gitti?” Sorusu da kendiliğinden cevap bulacak gereken açıklama da yapılacaktır.”şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Sayın Akgül: “Bu saatten sonra takımda değişiklik yapılması ya da ilave sporcu transferi gündemde yok. Varsa bir sorun kulüp yöneticilerimiz ve teknik direktörümüz  durumu değerlendirirler” dedi.

Gümüşhanespor’a maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Sayın Vekil’in Gümüşhanespor’la  da yakından ilgilenmesini taktirle karşılayan sporseverler ve takım taraftarları ise kendi sahasında (0-0) beraber kalan takımımız için: “Gümüşhanespor sahada adeta yok gibiydi. Gümüşhane spor gitti yerine sanki başka bir takım geldi. Oysaki ligde en güçlü takım olarak bilinen takımımız  bu maçta neden durağanlaştı? Nazar mı değdi” diye de eleştirilerini yapmadan edemediler.