23.GÜMÜŞHANE FESTİVALİ SONA ERDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

23.GÜMÜŞHANE FESTİVALİ SONA ERDİ

Giriş Tarihi: 28 Ağustos 2017 - 19:28

Son Güncelleme: 28 Ağustos 2017 - 19:28

Bu yıl 23.sü düzenlenen “Gümüşhane Uluslararası  Kuşburnu-Pestil Kültür ve Turizm Festivali”, 27 Ağustos 2017 Pazar günü akşamı Gümüşhane 15 Temmuz Zafer Meydanı’ndaki Murat Boz konseriyle sona erdi.

25 Ağustos cuma günü Sema Doğan Parkı önünde şenlik meşalesinin yakılmasıyla başlayan festival, halk oyunları gösterileri, sünnet şöleni, yöresel yemek yarışması, pestil-köme yarışması, yerel sanatçılarımızın konserleri, şiir dinletileri, Koray Avcı konseri, Ece Seçkin ve Murat Boz konseriyle sona erdi.

Konser öncesi konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, festivale katılan herkese teşekkür etti. Çimen’in ardından AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Cihan Pektaş, Hacı Osman Akgül ile AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu da birer konuşma yaptı.

Vali Memiş ise, festivalde emeği geçenlere teşekkür ederek, “23.’sü düzenlenen Uluslararası Kuşburnu-Pestil Kültür ve Turizm Festivali gibi siz gençlere yönelik güzel çalışmalara da vesile olmak istiyoruz. Ben bu festivalde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ercan Çimen Bey ve bütün belediye çalışanları olmak üzere, Valilik personelimize, yaklaşık üç gündür mesai mefhumu gözetmeden sizlerin güvenliğinizi sağlayan emniyet personelimize, sağlık çalışanlarımıza ve festivalde sahne alan bütün sanatçılarımıza, sunucu hanımefendiye ve herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Müdürlüğü)

 

 

image_print

HABERLER