RİZE’DE YAPILACAK “DOĞU KARADENİZ TURİZM ZİRVESİ”NE GÜMÜŞHANE’DEN KİMLER KATILACAK? - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

30 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

RİZE’DE YAPILACAK “DOĞU KARADENİZ TURİZM ZİRVESİ”NE GÜMÜŞHANE’DEN KİMLER KATILACAK?

Giriş Tarihi: 07 Mayıs 2017 - 14:11

Son Güncelleme: 07 Mayıs 2017 - 14:11

11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ülkeleri’nin turizm potansiyelini Türkiye ve Doğu Karadeniz pazarına çekmek ve ikili işbirliklerini arttırmak amacıyla Rize’de  1. MENA Ülkeleri Doğu Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi yapılacak.

Zirve kapsamında hedef ülkelerden turizm alanında faaliyet gösteren acenta, basın ve sosyal medya temsilcisi ile iş adamlarından oluşan yaklaşık 210 temsilci bölgemizde ağırlanacak olup yabancı temsilcilerle Doğu Karadeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren acenta, otel ve diğer turizm yatırımcılarının ticari bağlantı kurması amaçlanmaktadır.

Bu hedef doğrultusunda 11 Mayıs 2017 Perşembe günü 09:30 – 13:00 saatleri arasında  Rize Babillon Hotel’de  İkili İş Görüşmeleri (B2B)  düzenlenecek, ardından da saat 15:00’te  “Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Turizm” konulu bir panel gerçekleştirilecektir.

Programda, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi AVCI ve ilgili diğer Bakanlarımızın teşrifleri durumunda konuşmacı olarak yer alması planlanmaktadır.

DAVET

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) nın  http://b2b.doka.org.tr/  sitesinde yer alan haberde Doğu Karadeniz Bölgesi’nde turizm alanında faaliyet gösteren tüm acenta ve işletmeler bu önemli zirveye katılmaya davet ediliyor ve şöyle deniliyor:

“1. MENA Ülkeleri Doğu Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi organizasyonunun bölgemizdeki uluslararası ticari faaliyet ve işbirliği düzeyinin artıracağına ve görüşmelerin bölgemizdeki tüm turizm işletmeler açısından verimli geçeceğine inanıyor ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde turizm alanında faaliyet gösteren tüm acenta ve işletmeleri 1. MENA Ülkeleri Doğu Karadeniz Turizm ve Yatırım Zirvesi2ne davet ediyoruz.”

GÜMÜŞHANE BU ZİRVEYE KATILMALI

Gümüşhane’de bulunan ve turizm alanında faaliyet gösteren kişi ve kuruluşlarla, konu ile ilgili resmi kurum ve yetkililerin ve Gümüşhane Üniversitesi’nin bu önemli zirveye katılmasını Gümüşhane turizmi açısından çok önemli görüyoruz.

ZİRVEYE KATILMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN KAYIT LİNKİ

http://b2b.doka.org.tr/kayitform.aspx

 

image_print

HABERLER