Gümüşhane Valisi Taşbilek,  Misafir Depremzedeleri Ziyaret Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

30 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Taşbilek,  Misafir Depremzedeleri Ziyaret Etti

Giriş Tarihi: 12 Şubat 2023 - 15:35

Son Güncelleme: 12 Şubat 2023 - 15:35

Kahramanmaraş ve civarındaki 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki  depremden etkilenen vatandaşlarımızdan bir kısmı Gümüşhane’ye geldi.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve Sibel Taşbilek, Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisleri’ne yerleştirilen 49 depremzede ve Şiran ilçesindeki KYK yurduna gelen 70 depremzedeyi ziyaret etti.

Depremzedeleri ziyaret eden ve depremzede çocuklara oyuncak hediye eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ile eşi Sibel Taşbilek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken rahat etmeleri için her türlü imkânın sağlanacağını söyledi.

Vali Taşbilek, “Milletimizin kardeşliği ve devletimiz çok büyük. Bu millet, aziz bir millet. Deprem hadisesinde bir kez daha gördük bunu. Ülkenin en batısından en doğusuna kadar her bir yerindeki herkes birbirinin yarasını sarmaya uğraşıyor, birbirimizin elinden tutmaya çalışıyoruz. Aziz milletimizin büyük kardeşliği bu yaramızın da iyileşmesini, kabuk bağlamasını sağlayacak. Burada başımızın üzerinde yeriniz var. Burası sizin kendi eviniz. Rahat olmanız için her türlü imkânı seferber edeceğiz. Her türlü imkân sizlerin emrinizdedir. Acımızı paylaşarak azaltacağız. Beraber olacağız, el ele olacağız. Bütün milletimizin başı sağ olsun” dedi.

image_print

HABERLER