Başkan Ünal Yılmaz, sorunsuz içme suyu için çalışmaları hızlandırdı    - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

22 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Ünal Yılmaz, sorunsuz içme suyu için çalışmaları hızlandırdı   

Giriş Tarihi: 14 Mayıs 2024 - 0:25

Son Güncelleme: 14 Mayıs 2024 - 0:25

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde zaman zaman yaşanan içme suyu sorunları Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ın girişimleriyle çözüm aşamasına getirildi.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon İller Bankası Bölge Müdürü hemşehrimiz Cafer Bilgin’i makamında ziyaret ederek Kelkit ilçesine içme suyu sağlayan Köse Barajının içme suyu arıtma tesisiyle ilgili sorunları aktaran Yılmaz’ın talebinin ardından İlbank Mühendisleri ilçeye geldi.

Köse İçme Suyu Arıtma tesisinin bakım, onarım, yenileme ve vatandaşlara sağlıklı su temin edilebilmesi noktasında İller Bankasından teknik bir heyet Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette arıtma tesisinin filtrelerinin yenilenmesi, aylık olağan bakımlarının yapılması ve gerekli olan bütün sorunların giderilmesi hususunu karara bağladıklarını açıklayan Yılmaz, “İnşallah bir ay içerisinde ilk günkü gibi tertemiz İçme Suyunu vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.

image_print

HABERLER