Gümüşhane Belediye Başkanı Başer’den Salı Pazarı Esnafına Çikolatalı Ziyaret - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

3 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Belediye Başkanı Başer’den Salı Pazarı Esnafına Çikolatalı Ziyaret

Giriş Tarihi: 28 Mayıs 2024 - 21:16

Son Güncelleme: 28 Mayıs 2024 - 21:23

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Salı Pazarı esnafını ziyaret etti. Kapalı pazar yerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Başer, pazar tezgahlarını tek tek dolaşarak esnafın istek, beklenti ve sorunlarını dinledi.

Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Başer’e vatandaşların göstermiş olduğu samimi yaklaşım dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Başer’e pazar esnafı ziyareti sırasında Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Aile Yaşam Birimi çalışanları da eşlik etti.

Vatandaşlarla bir araya gelerek halkın her zaman arasında olmaya gayret ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Vedat Soner Başer şunları söyledi:

“Esnafımız ile her fırsat bulduğumuzda bir araya gelmeye, talep ve önerileri hakkında bilgiler almaya özen gösteriyoruz. Ekonomiye can katan esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Pazarlarımızı renkli ve canlı hale getiren esnaflarımız, şehrimizin de can damarıdır. Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Pazarcı esnafımızın şehrimizin sosyal ve ekonomik dokusunda önemli bir rolü var. Esnafımızın güçlenmesi ve işlerini sürdürülebilir bir şekilde yürütmeleri için Gümüşhane Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü katkıyı vermeye gayret ediyoruz. Belediye olarak önceliğimiz esnafımızın daha iyi koşullarda ticari yaşamlarını sürdürmeleri yönündedir. Esnaflarımızdan beklentimiz hijyenik bir ortamda vatandaşımıza kaliteli hizmet vermeleri ve bu hizmeti verirken de vatandaşlarımızdan güler yüzlerini eksik etmemeleridir. Çünkü pazarcı esnafımız ne kadar güler yüzlü olursa, vatandaşlarımız da yaptığı alışverişten o kadar memnun kalır. Bundan sonra inşallah esnaf ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan öğrenmeye ve gereğini yapmaya, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye çalışacağız. Her zaman pazarcı esnaflarımızın ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugünkü Pazar esnafı ziyaretimizde esnaf ve vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduk. Bizleri güler yüzle karşılayan tüm esnafımıza ve samimiyetlerini ve yakın alakalarını bizlere ziyadesiyle gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”   

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, pazar esnafı ziyareti sırasında vatandaşlara ve pazar esnafına çikolata ikramında bulundu.

Kaynak: Gümüşhane Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü28.05.2024

image_print

HABERLER