Vali Tanrısever’in Kurumlara Tanıdığı Süre  18 Gün Sonra Sona Eriyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Temmuz 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever’in Kurumlara Tanıdığı Süre  18 Gün Sonra Sona Eriyor

Giriş Tarihi: 10 Temmuz 2024 - 11:41

Son Güncelleme: 10 Temmuz 2024 - 11:43

12 Haziran 2024 Çarşamba günü AFAD İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Vali Alper Tanrısever başkanlığında yapılan  “Gümüşhane İl Su Kurulu Toplantısı”nda  alınan kararların uygulamaları merak ediliyor.

İl Su Kurulu Toplantısı’na başkanlık yapan Vali Alper Tanrısever, su tasarrufu konusunda şunları söylemişti: “Kamu kurum ve kuruluşlarına bir yazı hazırlayıp kullanılan tüm musluk başlarına su tasarrufu aparatından tüm kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılan hatta tüm camilerin şadırvanlarında dahi bu aparata geçilmesi lazım. Kurum ve kuruluş ziyaretlerimizde muslukları da kontrol edip musluk takılmayan kurumlarda müdürlerimize de bunun sebeplerini sormamız lazım. 1,5 aylık sürede tüm il genelinde bunları uygulamamız gerekli” demiş ve uygulama için 1,5 aylık süre tanımıştı.

Vali Tanrısever’in bu talimatından sonra yaklaşık bir ay geçti. Bu süre içinde kamu kurum ve kuruluşlarından hangilerinin su muslukları başlarına tasarruf aparatı taktırdığı ve yine tüm cami şadırvanlara takılması istenen tasarruf aparatlarından kaç caminin şadırvanına bu aparatların takılıp takılmadığı merak konusu oldu.

Vali Tanrısever’in konuşmasında verdiği 1,5 aylık süre 27 Temmuz 2024 tarihinde sona eriyor.

image_print

HABERLER