Vali Tanrısever, Şiran’da Şehit İsmail Yazıcı'nın kabrini ziyaret etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Ağustos 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Tanrısever, Şiran’da Şehit İsmail Yazıcı’nın kabrini ziyaret etti

Giriş Tarihi: 16 Ağustos 2024 - 0:00

Son Güncelleme: 16 Ağustos 2024 - 0:03

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, geçtiğimiz aralık ayında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın kabrini ziyaret etti ve adına yapılan çeşmede incelemelerde bulundu. 

Vali Tanrısever, 15.08.2024 Perşembe günü Şiran ilçesinde düzenlenen OSB toplantısına katıldıktan sonra Kuzey Irak’ta yürütülen operasyon sırasında sızma girişimi yapan bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen temas neticesinde geçtiğimiz aralık ayında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın Telme köyündeki kabrini beraberindeki heyetle ziyaret etti.

Şehidin aile bireylerinin de katılımıyla Kur’an okunup dua edilen ziyaretin ardından şehit Yazıcı’nın anısına yaylada yapılan çeşmede incelemelerde bulunan Vali Tanrısever, şehit ailesi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Vali Tanrısever, “Başta Şehit Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı kardeşim olmak üzere vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, rahmetle yad ediyoruz. Vatan size minnettar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 15.08.2024

image_print

HABERLER