AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Düzenledi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Eylül 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Geniş Katılımlı İstişare Toplantısı Düzenledi

Giriş Tarihi: 29 Eylül 2024 - 21:52

Son Güncelleme: 29 Eylül 2024 - 23:32

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celâlettin Köse, bugün partisinin İl Başkanlığı’nın organize ettiği istişare toplantısında STK ve sektör temsilcileri ile bir araya gelerek 16 aylık Milletvekilliği döneminde yaptıklarını anlatırken, yapılması gerekenleri de katılımcılarla istişare etti.

İstişare toplantısına AK Parti Gümüşhane teşkilatından Milletvekili Av. Celâlettin Köse, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Av. Eşref Balki, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, İl Başkan Yardımcısı Hamit Kocagöz, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, Gümüşhane’de kurulu bulunan STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Erdoğdu: “Bu Şehir Hepimizin Ortak Değeri”

Kentin eski yerleşim yeri olan tarihi Süleymaniye Mahallesi’ndeki Gümüşhane Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ait olan Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen ve dört saat süren programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, katılımcılara teşekkür ederek, “Bu şehir hepimizin. Hepimizin ortak gayesi şehrimizin geleceğini şekillendirmek. Var olan sorunları için de çözüm arayışı için de istişare edip çözüm önerilerinizi dinlemek. Hepimizin amacı aynı. Farklı bir amaç taşıyan kimse yok. Sonuçta şehir bizim. Birlikte ne yapacaksak hep beraber yapacağız. Sayın vekili Ankara’da bu anlamda rahatsız etmeliyiz. Ediyoruz da zaten. Yaklaşık bir buçuk yıldır özveriyle, kendi gayret ve çabasıyla şehrimize bir şeyler kazandırıldı. Bunları sizler biliyorsunuz zaten. Devamı noktasında da ne yapılacağını, işte bu gibi toplantılar başlangıç olsun istiyorum” dedi. 

Toplantılar düzenli olarak devam edecek

Bu tür toplantılara devam edeceklerini ifade eden Başkan Erdoğdu, “Belli aralıklarda bir ay olur, 45 gün olur, bu toplantıları tekrar etmek istiyoruz. Neyi yaptık, hangi aşamadayız, şehrin gelişimiyle ilgili, ticari gelişimiyle ilgili projeleri takip noktasında hep beraber bir şeyler üretebilirsek bu sonuçta bizde kalmayacak. Bu şehir gelişirse hepimiz beraber gelişiriz. Eğitimden sağlığa, ulaşıma kadar her noktada yapılan var, yapılacak olan var. Birebir yaşadığınız için hepiniz belli bir sivil toplum kuruluşunun zihniyetini temsil ediyorsunuz. Yaşadığınız uygulama noktasında problemler muhakkak vardır. Onları da dinleyip çözümü noktasında yine önerileriniz nedir, bunları dinlemek istiyoruz” diye konuştu. 

Köse: 16 Aylık Süreçte Neler Yaptık?

Erdoğdu’nun ardından söz alan Milletvekili Av. Celalettin Köse ise 16 aylık milletvekilliğimiz döneminde yaptıklarımızı sizlerle paylaşacağız elbette ki. Ama biz daha çok önümüzdeki döneme dair Gümüşhane ile ilgili neler yapılabilir? Sivil toplum kuruluşlarının ve basınımızın beklentileri nelerdir? Varsa eksikliklerimiz nelerdir? Bunları sizlerden dinlemek istiyoruz. Bu programın biraz böyle sohbet havasında geçmesini, sizlerin her türlü sorularınızı beklediğimizi de ifade etmek istiyoruz. Böyle perdesiz bir şekilde, gönülden gelen bir muhabbetle Gümüşhanemizi konuşalım istiyoruz. Ben şimdilik sözlerimi bu kadarla sınırlı tutayım. Konuşmak isteyen, katkıda bulunmak isteyen, soru sormak isteyen siz değerli dostları dinleyelim. En son da yaptıklarımızı, sizlerin beklentilerini, yapmayı düşündüklerimizi genel bir değerlendirmeyle de toplantımızda hitama erdirelim diye bir konsept belirledik. Şimdiden vereceğiniz katkılar için teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar tek tek söz alarak görüşlerini aktardılar. Ardından da Milletvekili Köse 16 Aylık Milletevkilliği döneminde yapılanları anlatıp sorulan sorulara cevap verdi.

MİLLETVEKİLİ AV. CELÂLETTİN KÖSE’NİN KONUŞMASINDA YER ALAN GÜNDEMDEKİ KONULARI HABER BANDIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

image_print

HABERLER