Vali Baruş, aldığı brifinglerle Gümüşhane’de kamu kurumlarının röntgenini çekiyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

9 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Baruş, aldığı brifinglerle Gümüşhane’de kamu kurumlarının röntgenini çekiyor

Giriş Tarihi: 09 Ekim 2024 - 19:36

Son Güncelleme: 09 Ekim 2024 - 19:39

Gümüşhane’nin Yeni Valisi Aydın Baruş, kamu kurumlarının hizmet binalarında  brifing almaya devam ediyor.

Valis Baruş, bugün ilk brifingini İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret edererek İl Müdürü Şener Doğan ve yöneticilerden bilgi alan Vali Aydın Baruş, kurum çalışmalarını ve il genelindeki eğitim-öğretim faaliyetlerini masaya yatırdı.

Toplantıda Gümüşhane’de eğitimin niteliğinin artırılmasıyla ilgili çalışma yapılmasını isteyen Vali Baruş, Milli Eğitim bünyesindeki proje ve ARGE birimin çalışmalarının çok önemli olduğunu belirterek, “İlimizdeki çocuklarımızın her birinin sabah okuluna gülerek gitmesini istiyoruz. Okulları çocuklarımızın yuvası haline getirmeliyiz. Çocuklarımızın okullarına olan ilgisini artırmalıyız. Tüm bunlarla birlikte eğitim kalitemizi de belli bir seviyenin üzerinde tutmalıyız” dedi.

Gün içinde ikinci ziyaretini İl Sağlık Müdürlüğü’ne yapan Vali Baruş, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’den sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi aldı.

Kentte devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarından hastanelerin istatistiklerine kadar detaylı şekilde bilgiler alan Vali Baruş, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetinin kalitesinin daha da artırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 09.10.2024

image_print

HABERLER