Milletvekili Av. Celalettin Köse’den Gümüşhane İl Özel İdaresi’ne Önemli Ziyaret - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Ekim 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Milletvekili Av. Celalettin Köse’den Gümüşhane İl Özel İdaresi’ne Önemli Ziyaret

Giriş Tarihi: 26 Ekim 2024 - 17:00

Son Güncelleme: 26 Ekim 2024 - 22:31

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ni ziyaret ederek Genel Sekreter Ekrem Akdoğan’dan  Gümüşhane iline yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Köse, ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada “İlimizin her bir noktasının eksiksiz hizmet alması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Milletvekili Köse’nin ziyaretine, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Av. Eşref Balki de katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde yapılan görüşmeye İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran da iştirak etti.

HABERE YORUM

Milletvekilimiz Av. Celalettin Köse’nin İl Özel İdaresi’ne yaptığı ziyaret çok önemli.

Milletvekili Köse; 29 Eylül 2024 tarihinde Süleymaniye Mahallesi’ndeki Gümüşhane Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ait olan Uygulama Oteli’nde yapılan toplantıda İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanında bulunan köy yolları ile ilgili şunları söylemişti:

“Enerji bakanımızın Gümüşhane İl Özel İdaresine 400 ton ücretsiz bitüm desteği oldu. 1 ton bitüm 20 ton asfalt yapıyor. Bu malzemenin bir kısmı henüz yeni geldi. Diğer bir kısmı ise depolarda yer olmadığı için Erzurum’da tutuluyor. Gümüşhane’nin dört bir tarafında asfalt çalışmaları başladı. Bütün köylerin yollarındaki yamaları yapmaya kendimize hedef koyduk. Ulaştırma Bakanımız bizlere çok destek oluyor. Şu anda biz köylerimizin hizmetinde kullanmak üzere karayollarından ciddi anlamda asfalt desteği alıyoruz. Gümüşhane’nin en uzak köylerinde asfalt çalışmaları yapıldı. Gümüşhane’de hizmetleri akamete uğratmadan sürdürmeye devam ediyoruz ve buna dâhil olağanüstü çalışmalar içerisindeyiz.”

Milletvekilimiz Sayın Köse, Gümüşhane için “Bütün köylerin yollarındaki yamaları yapmaya kendimize hedef koyduk” ifadesinin yerine gelmesi için ilgili kurum çalışmalarını  denetlemesi çok önemli.

Bizim edindiğimiz bilgiye göre, bazı ilçelerimizin uzak köy yollarının bir senedir bozulan, çukurlaşan bölümleri hâlâ yepılmayı bekliyor.

Sayın Milletvekilimizin bu ziyareti inşallah yetkilileri harekete geçirip, “ama… fakat… lakin… “ mazereti ileri sürmezler.

Biz; Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse’ye güveniyoruz ve bu takipleri için de çok teşekkür ediyoruz.

Hasan Pir

image_print

HABERLER