Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz; Kelkit Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya ile Şehit Osman Şahin İlkokulu, Behiye Mustafa Doğan Ortaokulu ve Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.


Başkan Yılmaz; yapılan ziyarete ilgili olarak yaptığı paylaşımda şunları belirtti:


“Kaymakamımız Sayın Mahmut Sami Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Kaya ile birlikte özel eğitim sınıflarımızı ziyaret ederek hafif engelli yavrularımızla bir araya geldik. Onların içten gülüşleri, tertemiz kalpleri ve samimi sevgileri bizleri derinden duygulandırdı.
Küçük hediyeler verdik ama asıl hediyeyi biz aldık… Bir tebessüm, bir sarılma, bir umut… Bugün bir kez daha gördük ki; sevgi engel tanımaz. Gönüller bir olunca her şey mümkün.
Bu güzel anları bizimle paylaşan evlatlarımıza, fedakâr öğretmenlerimize ve emek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Yüzlerinden gülümseme, yüreklerinden umut hiç eksik olmasın.”
