BABA HAMİT YILMAZ, BÜTÜN MİLLETİMİZDEN DUA BEKLİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BABA HAMİT YILMAZ, BÜTÜN MİLLETİMİZDEN DUA BEKLİYOR

Giriş Tarihi: 19 Haziran 2017 - 22:09

Son Güncelleme: 19 Haziran 2017 - 22:09

16 Haziran 2017 Cuma günü Tunceli Pülümür Vadisinde PKK lı teröristler tarafından aracı kurşunlanıp, yakılan ve  kendisi kaçırılan Gümüşhaneli Öğretmen Necmettin Yılmaz’dan hâlâ haber alınamadı.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, okulların tatil olması nedeniyle memleketi Gümüşhane’ye ailesinin yanına gelmek için yola çıkmıştı.

Necmettin Yılmaz’ın PKK’lı grup tarafından kaçırılmasından sonra devlet yetkilileri ve güvenlik güçleri her ihtimali en titiz şekilde değerlendirerek Necmettin Öğretmenin sağ salim kurtulup ailesine kavuşması için yapılması gerekenleri en üst noktada icra ediyorlar.

Necmettin Yılmaz’ın Torul Demirkapı köyünde ikamet eden babası Hamit Yılmaz, oğlunun sağ – salim kurtulması için herkesten dua bekliyor.

Çiçeği burnunda Gül Yüzlü Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’ın PKK’lı teröristlerin elinden sağ salim kurtulması için tüm vatandaşlarımızın da bu mübarek günlerde dualarını eksik etmemelerini istiyoruz.

 

image_print

HABERLER