BAŞKAN ÇİMEN: DURMAK YOK YOLA DEVAM - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN: DURMAK YOK YOLA DEVAM

Giriş Tarihi: 07 Temmuz 2017 - 20:19

Son Güncelleme: 07 Temmuz 2017 - 20:19

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 7 Temmuz 2017 Cuma günü Tarihi Süleymaniye Mahallesi’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Tarihi Zeki Kadirbeyoğlu konağında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Yetim, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü ile yerel ve ulusal basın temsilcileri ile haber ajansı temsilcileri katıldı.

35 aydır Belediye Başkanı olarak görev yaptığını belirten Çimen, görev yaptığı süre boyunca gecesini gündüzüne katarak çalıştıklarını, millete ne söz verdilerse hepsini gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Çimen şunları söyledi: “Amacımız bu şehrin büyümesi ve güçlenmesi. Bu şehrin ileri gitmesi ve geri kalmasında bizim ne kadar sorumluluğumuz varsa sizlerin de var. Onun için bizim koşmamız gerekiyor. Zaten koşuyoruz. Cesaretli işler yapıyoruz. Bütçemizi 2 yılda yüzde 50 artırarak bunu gösterdik. 37 noktada 70 milyonluk proje yapıyoruz. Şehirde el değmediğimiz yer kalmadı. Doğusundan batısına güneyinden kuzeyine her tarafta şantiyemiz, çalışan makinemiz, çalışan işçimiz var. 36 yıl sonra şehrin mezbahanesini yapıyoruz, 19 yıl sonra ana caddesinin kaldırımlarını yapıyoruz. Bunlar bugüne kalınacak durumlar değildi. Önümüzdeki dönemde böyle sorunlar, bu tür eksiklikler olmayacak. Daha büyük projeler ve işleri yapacağız.”

Çimen,  kentin gelişimine verdiği büyük destekten dolayı Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e de  teşekkür etti.

 

image_print

HABERLER