Başkan Çimen "Gelişen Kentler" Zirvesinde Konuştu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Başkan Çimen “Gelişen Kentler” Zirvesinde Konuştu

Giriş Tarihi: 04 Ekim 2017 - 18:28

Son Güncelleme: 04 Ekim 2017 - 18:30

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8’incisi  geniş bir katılımla 3- 4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum’da düzenlendi.

 ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin, gayrimenkul sektörü ve iş dünyası adına çok değerli bir buluşmaya vesile olduğunu belirten GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Gayrimenkul sektörünün çatı örgütü olarak, Anadolu’daki kentlerimize dikkat çekmek ve büyüme potansiyeline sahip kentlerimize yatırım yapılmasına önayak olmak istiyoruz” dedi.

GYODER’in, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlediği ‘Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum’; Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin’in katılımıyla gerçekleşti.

Sabah Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz’un moderatörlüğünü yaptığı zirvede, Ekonomist, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Erkonut Yönetim Kurulu Başkanı Selami Keskin, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın yanı sıra, İstanbul ve bölgede faaliyet gösteren iş dünyası ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri, yatırımcılar ve uzmanlar, Erzurum’u tüm yönleriyle masaya yatırdı.

Zirvenin ‘Cazibe Kentler’ başlıklı oturumunda, ekonomik kalkınma amacıyla 23 ili kapsayan ‘Cazibe Merkezi Programı’na seçilen illerin belediye başkanlarından Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bölgenin potansiyeli ile ilgili görüşlerini paylaştı.

 

image_print

HABERLER