BAŞKAN ÇİMEN, “ÖDÜL GURURUNU” GÜMÜŞHANE BASINI İLE PAYLAŞTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞKAN ÇİMEN, “ÖDÜL GURURUNU” GÜMÜŞHANE BASINI İLE PAYLAŞTI

Giriş Tarihi: 18 Eylül 2017 - 22:42

Son Güncelleme: 18 Eylül 2017 - 22:43

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 18 Eylül 2017 Pazartesi günü Sema Doğan Parkında bir basın toplantısı düzenledi.

AK Partili Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu basın toplantısına Gümüşhane yerel basın temsilcileri ile Gümüşhane’de görev yapan ajans temsilcileri katıldı.

Başkan Çimen basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı 3.lük ödülünü ve gündemi değerlendirdi ve şunları söyledi: “Geçen hafta Cumhurbaşkanımızın elinden bir ödül aldık. Bu ödül belediyelerin sosyal politikalar yarışmasında Türkiye üçüncüsü ödülü idi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden bu ödülü almak benim için bir şeref madalyasıdır.”

Belediye Başkanı Çimen, aldıkları ödülün kendilerine hem büyük heyecan verdiğini, hem de yeni projeler için teşvik ettiğini belirterek önümüzdeki günlerde Gümüşhanelilerin karşısına yeni sürpriz projelerle çıkacaklarını belirtti.

Gümüşhane’de Belediye tarafından yapılan çalışmaları da tekrar özetleyen Başkan Çimen: “Harşit Çayı dere ıslahının birinci kısmı tamamlanmak üzere. İkinci kısmın da projesi hazırlandı. Yakında ihaleye çıkacak. Harşit çayı hem gerdanlığı olacak hem de atıklar dereye akmayacak. Burada emeği geçen sayın bakanımız Prof.Dr. Veysel Eroğlu’na, genel müdürlerimize, Milletvekillerimiz Cihan Pektaş ve Osman Akgül’e teşekkür ediyorum. DSİ bölge ve il ekibine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl ikinci kısım ile beraber Gümüşhane modern kent yolunda bu projesiyle damgasını vuracak” dedi.

 

image_print

HABERLER