CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 19 KASIM’DA GÜMÜŞHANE’YE GELİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 19 KASIM’DA GÜMÜŞHANE’YE GELİYOR

Giriş Tarihi: 04 Kasım 2017 - 13:09

Son Güncelleme: 04 Kasım 2017 - 13:09

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Avukat Celalettin Köse tamamlanan 6. Olağan ilçe kongrelerinin ardından Ak Parti Gümüşhane 6. Olağan il kongresinin 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceğini belirterek kongreye AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağını müjdeledi.

Partisinin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı hizmetlerden bahsederek yeni bir atılım dönemine başladıklarını belirten Köse’nin açıklaması şu şekilde:

“AK Parti olarak 2001 yılında başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamette ilerledik. Siyasetimizin merkezine her zaman insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet anlayışından hiçbir zaman vazgeçmedik. Ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine her alanda dev eserler inşa ederek yapılamaz denilenleri yaptık ve ilkleri hayata geçirdik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. 2023 hedeflerimize daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenme ve tazelenme fırsatı olarak gördüğümüz 6. Olağan kongre sürecimizi büyük bir heyecanla ve coşkuyla yürütüyoruz. Bayram havasında devam eden bu süreçte sırasıyla Kürtün, Merkez, Kelkit, Köse, Şiran ve Torul ilçe kongrelerimizi tamamladık. Şimdi aynı coşku, şevk ve heyecanla 19 Kasım tarihinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle il kongremizi gerçekleştireceğiz. İl kongremizle birlikte dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu güne kadar partimize hizmet eden, bu sevdaya gönül veren ve bu heyecanımıza ortak olmak isteyen bütün hemşerilerimizi AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongremize davet ediyorum.”

(Kaynak: AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı – 04.11.2017)

image_print

HABERLER