GÜMÜŞHANE, ABDULLAH ATAKAN’A AĞLIYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE, ABDULLAH ATAKAN’A AĞLIYOR

Giriş Tarihi: 14 Haziran 2017 - 9:11

Son Güncelleme: 14 Haziran 2017 - 9:42

Gümüşhane Üniversitesi Gıda Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu, 13 Haziran 2017 Salı günü bir arkadaşıyla akşam saatlerinde KYK’ya bağlı Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevî Erkek Öğrenci yurduna giderken, Bağlarbaşı Mahallesi Şahbenderler Semti Maden Sokak mevkiinde yolun üst tarafında bulunan yamaçtan henüz bilinmeyen bir nedenle düşen kaya parçalarının çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olayın hemen akabinde Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığınca  soruşturma başlatıldı.

Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun Denizli nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Elim kaza, Gümüşhane’yi derinden yaraladı.

Olayın duyulması sonrası Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne gelen Gümüşhane Üniversitesi’nden yüzlerce öğrenci, Hastane yetkililerinden bilgi aldıktan sonra, kent merkezine kadar protesto yürüyüşü yaptılar.

“Atakan bizim canımızdır”, “Susma sustukça sıra sana gelecek”, “Atakan için adalet”, “Susma sustukça Atakan’lar ölecek”, “Kaza değil cinayet”, “Gümüşhane uyuma Atakan’a sahip çık” sloganları atan öğrenciler daha sonra dağıldılar…

Olayın duyulmasının ardından bir taziye mesajı yayınlayan Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, yaşanan talihsiz kazadan ötürü derin bir üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve üniversite camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Elim kazada vefat eden Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Gümüşhane Üniversitesi ve KYK Camiasına başsağlığı diliyoruz.

 

 

image_print

HABERLER