GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN'DEN EVRENSEL'E CEVAP - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ÇİMEN’DEN EVRENSEL’E CEVAP

Giriş Tarihi: 20 Temmuz 2017 - 21:27

Son Güncelleme: 20 Temmuz 2017 - 21:33

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 19.07.2017 Çarşamba günü, Sol görüşlü “evrensel.net” internet sitesinde yayımlanan ve kendisinin bir kavganın tarafı gösteren yayınına tepki göstererek cevap verdi.

Başkan Çimen’in 20 Temmuz 2017 Perşembe günü basın kuruluşlarına da gönderdiği cevap şöyledir:

Dün bir haber sitesinde ve sosyal medyada şahsımla ilgili gerçeğe aykırı bir haber ve video paylaşıldı.

Söz konusu haberde yer alan ifadelerin tamamı yalan olmakla birlikte paylaşılan videoda da görüldüğü gibi şahsımın başka bir kişiye karşı herhangi bir fiili hareketi bulunmuyor.

9 Haziranda gerçekleşen olayda, Cuma namazı için makam aracımızla seyir halindeyken Belediye önünde üniformalı bir polis ile daha sonradan özel harekat polisi olduğunu öğrendiğimiz sivil kıyafetli bir kişi arasında tartışma olduğuna şahit olduk. Olayın daha fazla büyümemesi için tarafları uyararak ayrılmalarını istedik. Ancak söz konusu şahıs bizi dikkate almayarak gerek fiili gerekse sözlü olarak bizimle tartışmaya başladı. Bunun üzerine burada bulunan vatandaşlarımız da bu şahısla kısa süreli arbede yaşandı.

İyi niyetle yaklaştığımız bir olayda suçlu gibi gösterilmemiz çok manidardır. Ayrıca 9 Haziran’da yaşanan bu olayın yeni servis edilmesi bu kişilerin niyetini açıkça ortaya koymaktadır. Şahsımın bu olayda suçlu gösterilmesinden duyduğum üzüntüyü belirterek, söz konusu site ve haberi yapan kişiyi kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

20.07.2017

ERCAN ÇİMEN

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI

(Kaynak: Gümüşhane Belediyesi İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER