GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ'NİN TEKKE ÖĞRENCİ YURDUNA KAYITLAR BAŞLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ’NİN TEKKE ÖĞRENCİ YURDUNA KAYITLAR BAŞLADI

Giriş Tarihi: 16 Ağustos 2017 - 17:17

Son Güncelleme: 16 Ağustos 2017 - 17:17

Gümüşhane Belediyesince, yükseköğrenim öğrencilerine yönelik hazırlanan erkek öğrenci yurdu 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak.

Tekke köyünde bulunan 300 kişilik erkek öğrenci yurdunu modern şekilde hazırlanarak öğrencilerin hizmetine sunacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Ercan Çimen yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öğrenci kardeşlerimiz bizlerin emanetidir. Onların şehrimize geldiklerinde herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için gerekli olan tüm çalışmaları yapıyoruz. Daha önce öğrenci kardeşlerimize verdiğimiz sözlerimizi yerine getirme gayreti içerisindeyiz. İhtiyaçlı öğrencilerimizin barınma sorununu gidermek için yurt sözümüzü yerine getiriyoruz. Bu kapsamda Belediye olarak Tekke’de atıl durumda bulunan öğrenci yurtlarını Belediye bünyemize alarak yeniden hizmete açıyoruz. Tabi burayı modern bir şekilde restore ederek, öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

YURT BAŞVURULARI BAŞLADI

Öte yandan, Gümüşhane Belediyesi internet sitesinde 15 Ağustos 2017 Salı gününden itibaren yurt başvuruları başladı.

Yurt başvuruları için link adresi şöyledir:

http://yurt.gumushane.bel.tr/frmonkayit.ashx

(Kaynak: Gümüşhane Belediyesi İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER